SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Slår Everton tilbake denne sesongen?

James McCarthy og Romelu Lukaku og Everton skuffet sist sesong.

James McCarthy og Romelu Lukaku og Everton skuffet sist sesong. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Vi har fylt ut lørdagskupongen for deg!

DEL

LØRDAGSKUPONGENEn altfor lang sommer går mot slutten, og denne helgen sparkes fotballen ignag igjen på fotballøyen i vest. Premier League er for den jevne fotballfanatiker det aller største, men på lørdagskupongen er det også kamper fra Mesterskapsserien og fra Tippeligaen.

Chelsea, Crystal Palace, Ipswich, Derby, Hull og Birmingham er våre bankere på lørdagskupongen denne helgen.

Innleveringsfrist er lørdag klokken 1555.

Spillsenter: Vi gir vekk reisegavekort for 10 000 kroner

1. Sarpsborg 08 - Viking UB

Åtte kamper på rad uten seier for Sarpsborg 08 . Nå er Østfold-laget i trøbbel. De ligger kun tre poeng foran Mjøndalen som ligger på nedrykksplass. De møter et formsterkt Viking-lag. De tapte riktignok mot Haugesund sist, men har fire seire på de siste seks.

2. Chelsea - Swansea City H

Chelsea tapte 0-1 mot Arsenal i kampen mellom regjerende cup- og seriemester i England. De har heller ikke vunnet  etter ordinær tid i de fire siste treningskampene. Likevel: De skal slå Swansea. London-laget har vunnet de fem siste kampene mot waliserne.

3. Everton - Watford HU

Everton skuffet stort sist sesong. De har mye av det samme laget som sist sesong, og det er et mannskap som bør heve seg denne sesongen. Etienne Capoue og Valon Behrami vil styrke Watford., men jeg tviler på at de starter med en borteseier på Goodison. Garderer!

4. Norwich City - Crystal Palace                        B

Norwich er nyopprykket, og de stiller med mange av de samme spillerne som var med å spille klubben ned for to sesonger siden. Crystal Palace er et spennende lag. De har blant annet styrket laget med Cabaye. Alan Pardew har et mannskap som kan overraske .

5. Leicester - Sunderland                                   HU

Leicester har fått spennende spillere i Shinji Okazaki (Mainz), Robert Huth (Stoke), Christian Fuchs (Schalke). Sunderland virker svekket i forhold til sist sesong.  Connor Wichma som var toppscorer i fjor er solgt. Begge kampene mellom disse endte 0-0 sist sesong.

6. Bournemouth - Aston Villa                      HUB

Nyopprykkede Bournemouth har handlet en del spillere med Premier League-erfaring. Opprykksentusiasmen vil løfte dem i de første kampene. Villa har gjort store endringer i stallen. Det vil ta tid før det nye laget setter seg ordentlig. Viktige Benteke er borte.

7. Blackburn Rovers - Wolverhampton       UB

Blackburn har gode resulatter i de siste oppkjøringskampene, men de har mistet spissen Rudy Gestede. De er under overvåkning av FA har kun fått hentet inn tre nye spillere.   Wolves har mistet Bakary Sako.  Wolves vant begge kampene sist sesong.

8. Charlton - Queens Park Rangers               UB

QPR gjør store utskiftninger. Gamle overbetalte stjernespillere loses ut av Loftus Road, mens unge talenter skal gis muligheten. Toppscorer Charlie Austin forsvinner trolig. Charlton har fått inn flere nye spillere. Israelske Guy Luzon er en spennende manger.

9. Brentford - Ipswich                                             B

Brentford var forrige sesongs store overraskelse. Suksessmanager Mark Warburton er borte sammen med flere nøkkelspillere. Viktige Daryl Murphy har signert ny kontrakt i Ipswich.  Manager Mick McCarthy har også skaffet seg lovende forsterkninger.

10. Bolton Wanderers - Derby County           B

Derby er den store opprykksfavoritten. Nyansatte Paul Clement har brukt sommeren godt. Flere gode signeringer. Darren Bent, Tom Ince og Andreas Wimann blir viktige.  Bolton har mistet flere sentrale spillere. De har en tynn stall. Unggutene må stå frem.

11. Hull - Huddersfield                                          H

Hull rykket ned fra Premier League. Viktige spillere har takket for seg, men Steve Bruce har blant annet fått inn Akpom fra Arsenal på lån. Navn som Jelavic, Hernandez, Diame og Livermore gjør at de kan kjempe om opprykk.  Huddersfield bli en middelhavsfarer.

12. Birmingham City - Reading                         H

Vertene har i sommer styrket troppen med et knippe nye spillere, blant andre tidligere Groningen-kaptein Maikel Kieftenbeld. Reading var nær ved å rykke ned sist sesong. The Royals bør slå tilbake denne sesongen Spissen Orlando Sa er en spennende tilvekst.