SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Slår han til igjen?

Andrej Sjevtsjenko leverte varene med sine to scoringer mot Sverige. Men det blir verre mot Frankrike, tror vi.

Andrej Sjevtsjenko leverte varene med sine to scoringer mot Sverige. Men det blir verre mot Frankrike, tror vi. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Nei, vi tror ikke Andrej Sjevtsjenko senker Frankrike også.

DEL

Langoddsprogrammet fredag består av 28 spilleobjekter . I tillegg til EM-kampene mellom Ukraina-Frankrike og Sverige-England, er det norske 3. divisjonskamper som dominerer hos Norsk Tipping i kveld.

3. Ukraina - Frankrike

EM-sluttspillet, gruppe D. Ukraina fikk en drømmestart på mesterskapet med 2-1-seier i åpningskampen mot Sverige. Den aldrende ukrainske stjernespissen Andrej Sjevtsjenko utnyttet et svakt svensk forsvar, og headet inn to mål.

Men vertsnasjonen vant uten at banespillet imponerte noen. Møter et betydelig sterkere lag her – både offensivt og defensivt. Ukraina sliter vanligvis i kampene mot Frankrike. Nasjonene har møtt hverandre seks ganger siden 1999, og Ukraina har ennå til gode å vinne.

Franskmennene har vunnet tre av kampene, og tre har endt uavgjort.

Frankrike styrte det meste mot England. Hadde ballen 65 prosent av spilletiden. Skapte noen sjanser mot et defensivt velorganisert engelsk lag, men klarte ikke å score mer enn en gang.. Har mange sterke offensive spillere, og vi er sikre på at de vil sette et noe usikkert ukrainsk forsvar under press.

Yann MVila er aktuell etter skade, men Diarra kan ha gjort nok til å forsvare plassen på midtbanen sist. Kvartetten Malouda, Ribery, Nasri og Benzema har mye å by på offensivt. Vi tror Frankrike vinner mot Ukraina. Norsk Tipping tilbyr 1,95 i odds for B, og det kjøper vi.

Det er litt under hva utenlandske bookmakere tilbyr. De har 2,00 i odds eller mer på Frankrike .

26. IA Akranes - IBV Vestmannaeyjar

Islandsk, Pepsideildin. Nyopprykkede IA Akranes topper den islandske elitedivisjonen med 14 poeng, ett mer enn Fimleikafélag Hafnarfjardar. IA Akranes, som er tidligere Brann-trener Teitur Thordarssons moderklubb, er det eneste laget som er ubeseiret etter seks serierunder på Sagaøyen.

Statistikken mot ÍBV Vestmannaeyjar på hjemmebane viser at de har vunnet de tre siste kampene mot laget fra den lille vulkanske øygruppe som ligger utenfor sør-kysten av Island.

ÍBV Vestmannaeyjar nummer elleve med fem poeng. Det er nest sist på tabellen og nedrykksplass. Står med 1-2-3 på sine seks første kamper. Er det dårligste bortelaget på øverste nivå på Island. Står med tre strake bortetap: Selfoss (1-2), KR Reykjavik (2-3) og Keflavik (0-1).

Vi synes 1,80 på hjemmeseier virker som et godt spill.

Her er dagens dobbeltips:

3. Ukraina - Frankrike 3,55 3,15 1,95 B

26. IA Akranes - IBV Vestmannaeyjar 1,80 2,80 3,00 H

Total odds: 3,51

Spill på tipset her. (Innsatsen styrer du selv).