SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Slår United til i gigantoppgjøret?

Football - Club Brugge v Manchester United - UEFA Champions League Qualifying Play-Off Second Leg - Jan Breydel Stadium, Bruges, Belgium - 26/8/15
Wayne Rooney celebrates after scoring the first goal for Manchester United
Reuters / Yves Herman
Livepic
EDITORIAL USE ONLY.

Football - Club Brugge v Manchester United - UEFA Champions League Qualifying Play-Off Second Leg - Jan Breydel Stadium, Bruges, Belgium - 26/8/15 Wayne Rooney celebrates after scoring the first goal for Manchester United Reuters / Yves Herman Livepic EDITORIAL USE ONLY. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Her er lørdagens råtips!

DEL

OddstipsDa var landslagspausen over, og endelig er Premier League tilbake på oddsprogrammet. Og det erikke en hvilken som helst kamp som spilles lørdag kveld. Da møtes Manchester United og Liverpool til hatoppgjør på Old Trafford.

Spillsenter: Vi gir vekk reisegavekort for 10 000 kroner

Manchester United - Liverpool U

Engelsk, Premier League. Oppgjør mellom to av gigantene i engelsk fotball. Både Louis Van Gaal og Brendan Rodgers er under press. Begge klubbene har brukt mye penger på forsterkninger i løpet av sommeren, men de har ikke imponert i sesongstarten.

Begge lagene står med syv poeng på de fire første serierundene. Både Manchester United og Liverpool tapte sine kamper før landslagspausen. Manchester United ledet 1-0 mot Swansea, men tapte 1-2. Liverpool på sin side ble knust 3-0 på hjemmebane av West Ham.

Det er ingen av lagene som har råd til å tape denne kampen, så jeg tror vi vil se to godt organiserte lag på Old Trafford lørdag kveld som er mer opptatt av å holde tett bakover enn å score fremover.

Van Gaal har fått mye kritikk for hvordan han har kjøpt og solgt spillere i løpet av sommeren. Manchester United har siden  nederlenderen tok over som manager brukt over to milliarder kroner på spillerkjøp.

Depay og Darmien virker å være gode signeringer, men Depay kommer tilbake etter to dårlige landskamper for Nederland.  Verdens dyreste tenåring Anthony Martial kan komme til å debutere for United i denne kampen. Den tidligere Monaco-spiller vil antakeligvis starte på benken, men kan komme inn.

Jeg tror at Rooney kommer til å fortsette som midtspiss, og at han offensivt får støtte av Mata og Depay. Rooney kommer tilbake til klubblaget med en god følelse etter å ha scoret sitt 50. mål for England mot Sveits tirsdag. Og United trenger mål.

United har nemlig bare lagd tre mål i Premier League denne sesongen. Det går an å slippe unna med det, hvis man oppnår resultater. Men om vi tar med resultatene fra slutten av forrige sesong, har van Gaal tre seiere, tre uavgjort og fire tap i løpet av sine ti siste kamper

Det virker som Brendan Rodgers har gjort lure investeringer i løpet av sommeren, men det sa vi også i fjor og Liverpool klarte ikke å leve opp til forventningene. Spørsmålet er om Liverpool kommer til å svinge like mye i prestasjonene denne sesongen, eller om West Ham-tapet bare var en «arbeidsulykke».

Nå har de en tøff bortekamp i Manchester. De har kun vunnet to av de siste ti kampene på Old Trafford. De øvrige åtte kampene har endt med United-seier!

Dersom Liverpool skal gjøre noe med den trøstesløse statistikken må Firmino etter hvert stå frem. Jeg venter at brasilianeren kommer til å starte bak Benteke.

Det er likevel på midtbanen kampen kan bli avgjort. Coutinho er Liverpools kretaive dirigent fremover på banen, mens Firmino, Lallana og Ibe svinger i prestasjonene. Henderson og Milner har vært gode på midten.

Manchester United har Depay, Mata og Martial offensivt. Jeg har ikke blitt imponert over Schweinsteiger, mens Schneiderlin, Herrera og Fellaini har vært litt opp og ned i starten.

Manchester United har vunnet åtte av de siste ni hjemmekampene mot Liverpool. Liverpool slo Manchester United 3-0 på Old Trafford i mars 2013. Jeg har mest tro på at dette ender 0-0 eller 1-1, for jeg tror det kommer til å være to forsiktige lag. Uavgjort gir fine 3,30 i odds. Vår innsats blir 100 kroner. Spillestopp klokken 1825.

Her er vårt råtips lørdag:

Manchester United - Liverpool 1,85 - 3,30 - 3,70 U

Total odds: 3,30