SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Sliter mot Stuttgart på hjemmebane

Vår oddstipper tror at Eintracht Frankfurt og Marc Stendera får problemer mot Stuttgart. De har tapt syv av de siste ti kampene mot Stuttgart på hjemmebane.

Vår oddstipper tror at Eintracht Frankfurt og Marc Stendera får problemer mot Stuttgart. De har tapt syv av de siste ti kampene mot Stuttgart på hjemmebane. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er lørdagens oddstips!

DEL

OddstipsLørdagens oddsprogram er som vanlig  høytid for de anglofile. Det er kamper fra Premier League, Mesterskapserien, League One og League Two. I tillegg er det kamper fra tysk Bundesliga, italiensk Serie A, fransk Ligue 1 og spansk La Liga.

Lørdagskupongen: Liverpool slår tilbake

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Eintracht Frankfurt - VFB Stuttgart B

Tysk, 1. Bundesliga.  Eintracht Frankfurt ligger nede på 13.-plass med 21 poeng. De har kun to poeng ned til Werder Bremen som ligger på kvalikplassen. De har ikke imponert hjemme på Commerzank Arena, hvor de står med 3-3-3 så langt denne sesongen.

Det er tett i bunnen av Bundesliga-tabellen. Eintracht Frankfurt har like mange poeng som Darmstadt, Augsburg og lørdagens motstander Stuttgart. En seier i lørdagens kamp vil være viktig for å holde dem på riktig side av nedrykkstreken. Jeg tror de har en vanskelig oppgave foran seg. Det er flere grunner til det:

  • Frankfurt-trener Armin Veh vil stille med et lag som er svekket defensivt. Forsvarsspillerne David Abraham og Makoto Hasebe er begge ute på grunn av suspensjoner i denne kampen.
     
  • Eintracht Frankfurt har en elendig statistikk på hjemmebane mot Stuttgart. De har tapt syv av de siste ti hjemmekampene mot laget fra bilbyen i Sør-Tyskland. De øvrige tre kampene har endt med to uavgjorte og kun én seier til Eintracht.

Stuttgart fikk en forferdelig start på sesongen. De tapte de fem første kampene, men de har klatret over nedrykkstreken etter å ha fått en drømmestart på 2016.

Laget fra bilbyen i Sør-Tyskland er ubeseiret i de fem siste Bundesliga-kampene, og de har vunnet de tre siste. Nå ligger laget på 15.-plass med 21 poeng, samme poengsum som Eintracht. Dersom Stuttgart vinner lørdagens kamp mot Eintracht vil det være første gang siden 2011 at de vinner fire kamper på rad.

Martin Harnik og Daniel Ginzek er fortsatt ute med skader, men begge er ventet å være tilbake på banen innen to uker. Den nye Stuttgart-manageren Jurgen Kramny har virkelig fått skikk på laget, og Stuttgart har historisk sett likt seg godt i den tyske finansbyen.

Jeg har troen på at Stuttgart tar sin fjerde seier på rad denne lørdagen. 2,45 i odds er spillbart, og jeg satser 100 kroner. Spillestopp er klokken 1525.

Her er vårt råtips lørdag 6. februar:

Eintracht Frankfurt - VfB Stuttgart 2,45 - 3,10 - 2,45 B

Total odds: 2,45