SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Sogndal fikser Brann-opprykk

Eirik Bakke og Sogndal har lovet bergenserne at de skal gi full gass mot Kristiansund onsdag kveld.

Eirik Bakke og Sogndal har lovet bergenserne at de skal gi full gass mot Kristiansund onsdag kveld. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er onsdagens oddstips!

DEL

OddstipsOnsdagens oddsmeny inneholder blant annet kamper fra Mesterligaen, i tillegg er det engelsk Mesterskapsserie og norsk 1. divisjon. Det er også en del ishockey og håndball på programmet denne onsdagen.

Midtukekupongen: United sliter med Russland-kompleks

Sogndal - Kristiansund H

Norsk, 1. divisjon. Sogndal er klare for eliteserien. Det ble klart etter at de vant 5-2 mot Hønefoss på bortebane. De har tatt 56 poeng på 27 kamper. Brann ligger tre poeng bak sogningene.

Men: Selv om Sogndal allerede har rykket opp, så har de fortsatt noe å spille for. En seier over Kristiansund vil langt på vei sikre Sogndal seriemesterskapet i 1. divisjon. Kun målforskjellen kan hindre dem, og de har de allerede før kampen 16 mer plussmål enn Brann.

Å vinne er enda viktigere for klubbøkonomien til laget fra saftbygden. Forskjellen på å bli nummer én  og nummer to i 1. divisjon , er om lag én million kroner.

Eirik Bakkes menn er solide hjemme på Fosshaugane. Hjemmestatistikken viser 9-3-1, og jeg tror ikke Sogndal tar foten av gasspedalen i kveld. De vil gi sogningene en fest på hjemmebane. Tre tap på 27 kamper sier sitt. Eirik Bakke sørget for å etablere en vinnerkultur på Fosshaugane Campus denne sesongen. Den forsvinner ikke, selv om de er klar for eliteserien.

Kristiansund har fortsatt en ørliten mulighet til å snappe annenplassen fra Brann. Med seier i Sogndal vil de ligge fire poeng bak bergenserne med to kamper igjen å spille, men formen til laget fra Nordmøre virker å være på retur. De har tapt de to siste kampene. Først tapte de 0-1 hjemme mot Brann, og deretter tapte de overraskende 0-2 mot Åsane på bortebane. Det var en forferdelig svak kamp av kristiansunderne.

Det er sikkert fristende å sette en borteseier her som motivasjonsspill, siden Kristiansund trenger tre poeng for å sikre seg playoffspill, men jeg tror det beste laget vinner. Det er Sogndal. De er ferdig med feiringen på Lægreidspuben og vil ikke tapte foran egne fans.

Det omvendte møtet mellom lagene endte 1-1 i Kristiansund, og det er godt mulig at denne kampen også blir jevn. Men: Jeg tror på hjemmeseier til 1,70 i odds. Spillsetopp klokken 1855.

Boston Bruins - Philadelphia Flyers H

Amerikansk, NHL ishockey. Endelig er NHL i gang for alvor, og jeg prøver å følge godt med på hva som skjer i ligaen. Det har ikke vært stilt så store forventninger til Boston denne sesongen. Det var likevel litt overraskende at de skulle tape de første tre hjemmekampene sine denne sesongen, siden de vanligvis er solide hjemme i TD Garden. 

Men: Bruins har slått tilbake etter den svake starten på sesongen. De står med to strake seire på de to siste kampene, hvor de har vunnet mot Colorado og Arizona.

Flyers sliter med å få pucken i mål denne sesongen. De har kun tre scoringer på de fire siste kampene. De tapte natt til onsdag 1-2 hjemme mot Dallas. Det var lagets tredje tap denne sesongen.

Wayne Simmonds, som var toppscorer for klubben sist sesong med 28 mål, har ennå ikke åpnet målkontoen denne sesongen. Med så store problemer offensivt er Flyers avhengig av godt forsvars- og målvaktspill. Steve Mason var solid i nattens kamp mot Dallas. Han reddet 30 av 32 skudd.

Bruins har et godt tak på Flyers. De har vunnet de tre siste innbyrdes oppgjørene, og jeg tror de tar sin sjette strake seier i natt. Hjemmeseier her til 1,90 i odds er bra betalt, mener jeg.

Vårt dobbelttips gir 3,23 i odds. Innsatsen er 100 kroner. Spillestopp klokken 1855.

Her er vårt dobbelttips onsdag 21. oktober:

Sogndal - Kristiansund BK 1,70 - 3,40 - 4,10 H

Boston Bruins - Philadelphia Flyers 1,90 - 3,70 - 2,85 H

Total odds: 3,23