SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Sorry, Watford!

Den tidligere Lyn-spilleren Odion Ighaloer toppscorer hos Watford med sine fem mål.

Den tidligere Lyn-spilleren Odion Ighaloer toppscorer hos Watford med sine fem mål. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er lørdagens oddstips!

DEL

OddstipsLørdagens oddsprogram er som vanlig en fest for de anglofile. Det er kamper fra Premier League, Mesterskapserien, League One og League Two, men det er også kamper fra tysk Bundesliga, spansk La Liga og italiensk Serie A.

Lørdagskupongen: City skal feie over formsvake Norwich

Watford - West Ham B

Engelsk, Premier League. Slaven Bilic ledet West Ham til seier mot Arsenal i seriestarten, og det viste seg å ikke bare bli et blaff.

Hammers har også vunnet mot Liverpool og Manchester City. De har også slått Chelsea, men det har jo alle gjort denne sesongen. Laget fra øst-London har det med å innfri når man kan spille dem til høy odds, og i lørdagens kamp mot Watford får man 2,70 i odds på West Ham. Det synes jeg er greit betalt.

Iallfall med tanke på at West Ham er Premier Leagues beste bortelag så langt denne sesongen. De står med fire seire og én uavgjort på bortebane.

West Ham innehar tredjeplassen på tabellen, bare to poeng bak Arsenal og Manchester City. De har scoret 22 mål, og det er bare City som har flere nettkjenninger enn dem.

Watford spiller på hjemmebane, og de er gjort til favoritter i denne kampen. De har kun tre seire så langt denne sesongen, og like mange tap. De øvrige fire kampene har endt uavgjort.

Watford-manager Quique Sánchez Flores vet at to seire på rad vil bety mye for Hertfordshire-klubben. Det har de ikke klart siden opprykket, og tre poeng i denne kampen kan føre dem opp på øvre halvdel av tabellen.

Problemet er at de scorer for få mål. De har kun scoret åtte ganger etter opprykket til Premier League, og det gjør dem til det laget som scorer minst i ligaen.

Den tidligere Brann-aktuelle spissen Ighalo er toppscorer hos Watford med sine fem scoringer. Deeney scoret sitt første mål for sesongen i forrige uke, og spørsmålet er om det nå har løsnet for ham. Watford har i alle fall mer enn nok kvalitet fremover til å utfordre West Hams forsvarsfirer på Vicarage Road.

Fremover har West Ham imponert. Payet og Sakho har vært de farligste offensive spillerne. Dimitri Payet, som kom fra marseille før sesongen, har scoret fem mål på ti kamper. Han har tatt Premier League med storm, og er allerede blitt en yndling blant fansen på Upton Park.

Det er defensivt West Ham må skjerpe seg om de skal forstette å henge med i toppen. De har nemlig sluppet inn 13 mål.   Men formen er upåklagelig. De er ubeseiret i de syv siste kampene.

Sannsynlig Watford-lagoppstilling: Gomes, Nyom, Cathcart, Britos, Ake, Watson, Capoue, Anya, Deeney, Abdi, Ighalo.

West Ham stiller trolig med denne startelleveren: Adrian, Jenkinson, Tomkins, Collins, Cresswell, Noble, Kouyate, Zarate, Payet, Sakho, Carroll.

Watford har vist seg å være et vanskelig lag å score på, så jeg tror dette kan bli en jevn kamp. Men: Hammers har imponert stort på bortebane denne sesongen.

Jeg forstår ikke helt hvorfor Watford er gjort til favoritt i denne kampen. Det må være at de vant forrige kamp 2-0 på bortebane mot Stoke, men det var den første seieren deres på tre kamper. Nå møter de et West Ham-lag som er proppfulle av selvtillit, og laget fra Øst-London tror de kan slå hvem som helst. Det har de også vist at de er i stand til å gjøre.

Jeg mener verdien ligger i West Ham-seier. Det gir 2,70 i odds. Innsatsen vår blir 100 kroner. Spillestopp klokken 1555.

Her er vårt singeltips lørdag 31. oktober:

Watford - West Ham United 2,40 - 3,10 - 2,70 B

Total odds: 2,70