SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Southampton går på trynet mot Liverpool

Southampton og Sadio Mane taper mot Liverpool, tror vår oddstipper.

Southampton og Sadio Mane taper mot Liverpool, tror vår oddstipper. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er onsdagens oddstips!

DEL

OddstipsVi startet desember med full pott for våre oddstips. Både singeltipset på Stoke til 1,65 i odds og singeltipset på Everton til 2,25 i odds gikk inn. Det ga et solid overskudd. Innsatsen på begge kupongene våre var 250 kroner.

Det er et usedvanlig velfylt onsdagsprogram denne uken. Det starter med blant annet dueller i skiskyting, og fortsetter med kamper fra engelsk ligacup, fransk liga, spansk cup og flere ishockeykamper fra forskjellige ligaer.

Midtukekupongen:  Klopp har fått skikk på Liverpool

Spillsenter: Lik Spillsenteret på Facebook, og vinn reisegavekort!

Southampton - Liverpool B

Engelsk, ligacup kvartfinale. Formkurven peker nedover for Southampton. Ronald Koemans menn har tapt de to sist kampene. I forrige serierunde tapte de 1-3 på bortebane mot City, og i sist hjemmekamp gikk de på et overraskende 0-1-tap mot Stoke.

Det er likevel viktig å påpeke at Southampton har hatt en god periode. De hadde seks seire på åtte kampene før tapene mot City og Stoke.

På veien til kvartfinalen i ligacupen har laget fra Sør-England slått ut MK Dons fra Mesterskapserien og Aston Villa fra Premier League. De knuste Dons hele 6-0 på bortebane, men i forrige runde fikk de hard kamp av Villa. De gikk videre etter å ha vunnet 2-1 mot Birmingham-klubben på St. Mary's.

Southampton kommer til å stille med et sterkt lag. Det er ingen tvil om det. De spilte også med sine antatt beste spillere mot Villa.

Liverpools vei frem til kvartfinalen har vært mer kronglete. De møtte Carlisle i 16-delsfinalen, og de måtte ha straffespark for å slå ut League Two-klubben. I forrige runde vant de 1-0 mot Bournemouth på Anfield. Det var Jürgen Klopps første seier som Liverpool-manager.

Klopp har virkelig fått sving på Liverpool-laget. De har kun tapt én kamp etter at han kom til Anfield. Etter tyskernes ankomst til Beatles-byen har Liverpool seks seire på de siste syv kampene i alle turneringer.

Det er flere grunner til at jeg stoler på Liverpool:

 • Liverpool har vunnet de to siste kampene på St. Mary's, og de har vunnet begge kampene uten å slippe inn mål.
   
 • Sist lagene møttes i ligacupen var i 2002/2003-sesongen. Da vant Liverpool 3-1 hjemme på Anfield, og gikk helt til topps i ligacupen.
   
 • Liverpool reiser til den engelske sørkysten med en god bortestatistikk. De er ubeseiret i de seks siste bortekampene sine denne sesongen. De står med 3-3-0 og 10-4 i målforskjell.
   
 • Jurgen Klopp vant en god del trofeer med Borussia Dortmund, og han vil ganske sikkert være motivert for å ta et trofé med Liverpool i sin første sesong som manager. Siden flere av de andre storklubbene har røket ut av turneringen, vil de ha en god mulighet det. Chelsea, Arsenal og Manchester United er allerede ute av turenringen.
   
 • Liverpool er blant klubbene som har tatt ligacupen på alvor. De har vunnet denne turneringen åtte ganger. Det siste trofeet til Liverpool kom i ligacupen i 2012 under Kenny Dalglish.

Graziano Pelle var suspendert i helgens kamp, men han er tilbake mot Liverpool. Det er foreløpig usikkert om Jose Fonte rekker kampen etter at han fikk seg en smell mot City. Rodriguez er ute til januar.

Southampton stiller med følgende startellever: Stekelenburg; Yoshida, Caulker, van Dijk, Bertrand; Wanyama, Romeu; Long, Ward-Prowse, Davis; Pelle.

Liverpools to engelske landslagsspillere Daniel Sturridge og Jordan Henderson var tilbake på banen da laget slo Swansea 1-0 i helgen. Philippe Coutinho ble hvilt mot Swansea, men han kan være tilbake på benken onsdag kveld.

Sannsynlig Liverpool-lag: Mignolet; Clyne, Skrtel, Lovren, Moreno; Milner, Lucas, Henderson; Ibe, Sturridge, Firmino

Jeg tror Liverpool vinner denne kampen, selv om det er vanskelig å møte Southampton på St. Mary's. Jeg tror faktisk at Liverpool kan gjenta sukssesen fra 2002/2003-sesongen. Oddsen på borteseier er fine 2,55. Innsatsen vår blir 100 kroner. Spillestopp klokken 2040.

Her er vårt singeltips onsdag 2. desember:

Southampton - Liverpool 2,35 - 3,10 - 2,55 B

Total odds: 2,55