SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Er han like scoringshungrig på landslaget?

I fyr og flamme: Robert Lewandowski (27) banker inn mål for Bayern München for tiden. Han har scoret tolv mål fordelt på de siste fire kampene! Vil han fortsette scoringsformen i den polske landslagsdrakten på Hampden park mot Skottland i kveld?

I fyr og flamme: Robert Lewandowski (27) banker inn mål for Bayern München for tiden. Han har scoret tolv mål fordelt på de siste fire kampene! Vil han fortsette scoringsformen i den polske landslagsdrakten på Hampden park mot Skottland i kveld? Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Vi har fylt ut midtukebongen for deg.

DEL

1. Irland – Tyskland UB

MidtukekupongenDen regjerende verdensmesteren har gått på to poengtap: Tap borte mot Polen og en overraskende uavgjort hjemme mot kveldens motstander. Irland bør ta poeng her om de skal gå direkte til EM. Hjemmelaget mangler trolig Hoolahan og Coleman.

2. Skottland – Polen UB

Skottland ligger fire poeng bak Irland på play off, men Irland har igjen både Tyskland og Polen borte. Skottland har Gibraltar i siste. Seier her kan med andre ord langt på vei gi play off. Polen kan være klar for EM ved seier. Lewandowski er i dyrisk form.

3. Portugal – Danmark HUB

Danmark har kniven på strupen etter kun tre seire på syv kamper. Ligger på 2. plass, men Albania ligger kun ett poeng bak – med én kamp mindre spilt. Dette er Danmarks siste kamp. Unngår Portugal tap, er de klar for EM – én runde før slutt. Vi helgarderes oss.

4. Nord-Irland – Hellas H

Nord-Irland topper, Hellas er tabelljumbo! Nord-Irland kan kvalifisere seg for sitt først EM-sluttspill i kveld med seier. Har fire poengs klaring til Ungarn på play off to runder før slutt. Bortelaget har kun æren å spille for. Vi tror det blir fest i Belfast i kveld!

5. Romania – Finland HU

Hjemmelaget ligger for øyeblikket på den siste direkteplassen til EM. Romania er oppsiktsvekkende tett bakover. De har kun sluppet inn ett mål på åtte kvalikkamper! De tre siste har endt 0-0! Hjemmelaget tar et langt steg mot EM om de unngår tap her.

6. Ungarn – Færøyene H

Ungarn har ferten av i EM i en usedvanlig jevn, og for å være ærlig, svak gruppe. Færøyene kan uansett gå med hevet hode. Ingen rundspiller det stolte øyfolket, og de har slått EM-mesteren fra 2004, Hellas, to ganger! Dette skal likevel Ungarn vinner.

7. England – Estland H

England har vunnet alle åtte kampene og er for lengst klar for EM. Estland kan fortsatt, men da må de nesten vinne på Wembley. Slovenia har to poeng mer og har San Marino i siste kamp. Dette vinner England enkelt.

8. Slovenia – Litauen  H

Slovenia jakter tre poeng bak Sveits, men innehar for øyeblikket en play off-plass. Slovenia har tatt ni av tolv poeng hjemme, og vant 2 – 0 borte mot Litauen. Dette skal være en grei hjemmeseier. Litauen har tapt fem av åtte kamper.

9. Liechtenstein – Sverige B

Erik Hamrén og Sverige gikk på en meget stygg smell hjemme mot Østerrike sist, og tapte hele 1 – 4. Skal få det tungt med å ta igjen Russland, og play off er heller ikke sikret ennå.   Ligger to poeng bak Russland, og denne kampen skal og må vinnes.

10. Montenegro – Østerrike   UB

Bortelaget har rett og slett vært fantastisk i denne kvalifiseringen, og står med 7-1-0. Er allerede gruppevinner, mens Montenegro jakter Sverige og en play off. Har Russland borte i siste, og kan i teorien gå direkte til EM med to strake seire. Men det skjer ikke.

11. FYR Makedonia – Ukraina   UB

Hjemmelaget har tapt syv av åtte kamper og ligger fortapt på jumboplass. Kan kun skilte med en knepen hjemmeseier mot Luxembourg. Tapte likevel kun knepen 0 – 1 hjemme mot Spania sist! Bortelaget har kapret play off, og tar neppe igjen Slovakia.

12. Slovakia – Hviterussland    H

Seier her og Slovakia er klare for EM. Knuste Hviterussland borte 3 – 1. Bortelaget har en overraskende seier borte mot Makedonia, ellers kommer resten av poengene mot svake Luxembourg. Dette skal være en grei hjemmeseier.