SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Flyers jakter sluttspill-plass

Feb 29, 2016; Philadelphia, PA, USA; Philadelphia Flyers center Brayden Schenn (10) chases after the puck during the first period against the Calgary Flames at Wells Fargo Center. The Flyers defeated the Flames, 5-3. Mandatory Credit: Eric Hartline-USA TODAY Sports

Feb 29, 2016; Philadelphia, PA, USA; Philadelphia Flyers center Brayden Schenn (10) chases after the puck during the first period against the Calgary Flames at Wells Fargo Center. The Flyers defeated the Flames, 5-3. Mandatory Credit: Eric Hartline-USA TODAY Sports Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Her er tirsdagens oddstips!

DEL

OddstipsLite fotball på programmet denne tirsdagen, men i ishockeyverden er det full rulle.

Spillsenteret: Mangemillionær ble Lotto-millionær

Spillsenteret: – Kødder du, eller?

Columbus Blue Jackets - Philadelphia Flyers B

Ishockey, NHL. Bare ti kamper gjenstår av grunnspillet i NHL, og lagene må nå hente ut de siste hestekreftene for å enten forsvare eller stjele en av sluttspill-plassene.

Men for Columbus er det lite på spill. De kommer definitivt ikke til sluttspillet. Blåtrøyene ligger nest sist i den østlige avdelingen, og trives nok der. For lagene i NHL er en plass i bunnen faktisk mer verdt enn å ligge midt på tabellen bak sluttspill-plassene. Bunnlagene får nemlig fordeler i den årlige spillerdraften.

Columbus har tapt fire av sine siste fem kamper. Den siste kampen de spilte søndag endte med 1-2 tap mot New Jersey Devils. Bare 29 av 72 kamper denne sesongen har endt med seier, og Columbus har den nest verste defensive statistikken av alle de 30 lagene i NHL. Bare Calgary Flames er mer rufsete bakover.

Den dårlige sesongen har fremprovosert et trenerbytte i klubben. Todd Richards fikk sparken i oktober, og inn kom tidligere Zuccarello-sjef John Tortorella. Men heller ikke han har fått orden på laget fra Ohio.

Bortelaget Philadelphia ligger utenfor sluttspillet for øyeblikket, men har klart å stable på beina en liten formtopp. Tre seire på de fire siste har ført laget helt opp i ryggen på Detroit Red Wings og New York Islandsers som ligger på de to nederste sluttspill-plassene.

Flyers beseiret nettopp Islanders i sin forrige kamp. Natt til tirsdag norsk tid slo de til med en solid 4-1 seier i New York.

16 av Philadephias 35 seire denne sesongen har kommet på fremmed is. De to siste har endt med seier, mot nevnte Islanders og regjerende Stanley Cup-mester Chicago Blackhawks. Det gjør at laget ligger midt på treet på bortetabellen i NHL. Til sammenligning har Columbus vunnet like mange kamper hjemme.

Om det er noe jeg har lært opp gjennom årene så er det at ishockey er uforutsigbart. Jeg skal ikke avskrive Columbus, men jeg stoler på formlaget i dette tilfellet. Philadelphia så bra ut mot Islanders, og vil med seier i denne kampen endelig krype over sluttspill-grensen. Det burde derfor ikke stå på motivasjonen. 250 kroner på borteseier. Spillstopp 2355.

Vårt tips:

Columbus Blue Jackets - Philadelphia Flyers 2,35 - 3,60 - 2,25 B

Totalodds: 2,25