SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Rosenborg taper ikke hjemme

Oslo  20150606.
Eliteserien fotball 2015: Vålerenga - Rosenborg (1-2). Vålerengas Daniel Braaten (t.v.) og Rosenborgs Mikael Dorsin (t.h.) under eliteseriekampen i fotball mellom Vålerenga og Rosenborg på Ullevaal stadion lørdag.
Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix

Oslo 20150606. Eliteserien fotball 2015: Vålerenga - Rosenborg (1-2). Vålerengas Daniel Braaten (t.v.) og Rosenborgs Mikael Dorsin (t.h.) under eliteseriekampen i fotball mellom Vålerenga og Rosenborg på Ullevaal stadion lørdag. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Her er vårt tips til lørdagskupongen!

DEL

LørdagskupongenAlle som ikke holder med ett eller annet uspiselig engelsk kjøpelag, digger at lille Leicester og Claudio Ranieri kommer stadig nærmere det usannsynlige. De slo Newcastle sist, leder fortsatt Premier League med fem poeng, og nå er det «bare» åtte kamper igjen. Jeg tror de blir altfor mye å hanskes med for et Crystal Palace som styrer med ekspressfart ned gjennom Premier League.

Ellers på lørdagsbongen kan Rosenborg kjøres som sikker, jeg tror de slår tilbake hjemme på Lerkendal. Og selvsagt vinner Swansea mot hjelpeløse Aston Villa.

Lykke til!

1. Rosenborg - Strømsgodset  H

Interessant kamp, mellom to lag som presterte under forventningene i serieåpningen. Rosenborg fikk merke at Odd er en seriøs utfordrer i toppen, og gikk på tap. Godset slapp Brann fra 0-2 til 2-2. Her tror jeg trønderne slår tilbake på hjemmebane.

2. Swansea - Aston Villa  H

Swansea scoret to men tapte likevel 2-3 i en artig kamp mot Bournemouth sist. I Villa er det ingenting som er artig lenger, der er alt bare elendig. Tapte 0-2 for Spurs, det kunne vært det doble – tidlig i kampen. De burde fått juling, ikke lønn, for slikt forsvarsspill!

3. Chelsea - West Ham  H(B)

Spennende! Et Chelsea som gikk på en smell i FA-cupen med 0-2 mot Everton, mot et West Ham som holdt Manchester United til omkamp med 1-1 på Old Trafford. Begge lag har vært i form en stund, Hammers er fantastiske offensivt når det stemmer.

4. Crystal Palace - Leicester  B

Palace styrer skuten mot nedrykksstrid i serien, og finale i FA-cupen. Fin gjeng! I serien har de altså ikke vunnet siden 19. desember, og vil selvsagt få kjørt seg mot serielederen. Jeg tror rett og slett det er for mye krutt i Leicester-angrepet til at Palace står imot.

5. Watford - Stoke  H(B)

Watford fikk en kjempeopptur med 2-1 borte over Arsenal i FA-cupen sist helg. Knallsterkt av et lag som bare fortsetter å overbevise. Stoke tabbet seg ut fra start og tapte for Southampton. Sikkert sugne på å reise seg, så jeg hiver på en B.

6. West Bromwich - Norwich  H(U)

Jeg har slengt mye dritt om kjedelige West Brom denne sesongen, men i det siste har de vist at de har mer å fare med enn jeg har hevdet. Berahino er inne på laget igjen, og sammen med Rondón skaper han mye. Men Norwich var bra mot City sist, og kan klare U.

7. Birmingham - Fulham  H

Birmingham var solide og burde vunnet mot Wolves sist. Det endte 0-0, men de har langt fra gitt opp å bytte divisjon med Villa i «The Second City» neste år. Fulham er tragiske, tapte 1-2 hjemme for Bristol City, og må snart begynne å skjerpe seg for ikke å gå ned.

8. Burnley - Wolverhampton  H

Burnley dundrer mot en retur til Premier League. Laget til Sean Dyche har nå seks strake seire i serien, og 14 uten tap! Wolves var heldige som ikke tapte for Birmingham, og ser ut til å ha avsluttet sesongen.

9. Leeds - Huddersfield  H(B)

Leeds har plutselig satt sammen tre seire på rad, noe som garantert gjør godt for en hardt prøvet gigant. Huddersfield hadde som ventet lite å stille opp med mot Burnley. Men jeg har tippet for lenge til å stole på Leeds, uansett hvor mye form de viser!

10. Preston - Queens Park Rangers  H(U)

Preston er i stand til å gi alle kamp, de taper sjelden med mer enn ett mål, og vinner også en del jevne oppgjør. QPR har vært bunnsolide hjemme i det siste, men har ikke vunnet borte siden 16. januar. Spiller en del U.

11. Reading - Cardiff  B

Reading røk for Brighton, 0-1 borte, i en utsatt kamp på tirsdag. Ikke flaut, det, problemet er bare at dette er et lag en aldri helt vet hvor en har. I det siste har pilen pekt nedover. Og siden da Cardiff jager playoff, tar jeg sjansen på en rein B.

12. Ipswich - Rotherham  H(UB)

Nok et lag som jager playoff, med en gigantisk Jackpot i enden, mot et lag som kjemper med nebb og klør for å unngå nedrykk. Og som kan klare det, etter ti poeng på de fire siste. Sist scoret Rotherham tre mål fra 83. til 90. minutt, og utlignet 0-3 til 3-3 mot Derby!