SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Tottenham bevarer spenningen

Football Soccer - Manchester City v Tottenham Hotspur - Barclays Premier League - Etihad Stadium - 14/2/16
Christian Eriksen celebrates with Harry Kane after scoring the second goal for Tottenham
Action Images via Reuters / Lee Smith
Livepic
EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.  Please contact your account representative for further details.

Football Soccer - Manchester City v Tottenham Hotspur - Barclays Premier League - Etihad Stadium - 14/2/16 Christian Eriksen celebrates with Harry Kane after scoring the second goal for Tottenham Action Images via Reuters / Lee Smith Livepic EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. Please contact your account representative for further details. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Her er vår søndagskupong!

DEL

SøndagskupongenBrann imponerte med å komme tilbake og klare uavgjort mot fjorårets sølvvinner Strømsgodset i serieåpningen. Men Odd imponerte enda mer med 1-0 over Rosenborg, og jeg tviler på at Brann tar tre poeng på Stadion på søndag.

Jeg tror Molde slår tilbake med seier over Stabæk, mens Tottenham holder seg i den engelske gullkampen med seier over Bournemouth.

Lykke til!

1. Stabæk - Molde  B

Stabæk var ikke allverdens mot Aalesund, spesielt fremover var det tynne saker. Men heller ikke Molde innfridde, de spilte 1-1 hjemme mot TIL. Men jeg tror likevel at Molde skal ta denne, Stabæk ser ut som de bør forsterke før overgangsvinduet stenger.

2. Lillestrøm - Bodø/Glimt  H(U)

Lillestrøms 1-1 borte mot Start var ikke egnet til å skremme noen. Bodø/Glimt tok seg av Sogndal, 2-0 hjemme var en fin åpning av nedrykkstippede nordlendinger. Så det kan være verdt å ta med en gardering på Åråsen, LSK er langt unna gammel storhet.

3. Brann - Odd  (U)B

Brann overrasket de fleste da de jobbet seg tilbake fra 0-2 til 2-2 mot Godset. Det viser moral, og det vil de trenge her. Odd er solide, og spilte på seg selvtillit ved å slå selveste Rosenborg i serieåpningen. Jeg klarer ikke helt å se at Brann skal vinne denne.

4. Viking - Sarpsborg 08  H

Viking fikk en knall sesongstart, da to perler i krysset ga dem 2-0 borte over Vålerenga på mandag. Sarpsborg røk for FK Haugesund i en dårlig kamp i Østfold, ikke veldig betryggende. Så selv om jeg er usikker på Viking, får vi si en H.

5. Manchester City - Manchester United  H

Premier League, der United bør vinne dette byderbyet for å henge seg på i kampen om den viktige 4. plassen. Men det tror jeg ikke de gjør, selv om City fikk kaptein Vincent Kompany skadet igjen på tirsdag. De lyeblå har mer å by på offensivt, og vinner på det.

6. Tottenham - Bournemouth  H

Spurs er med for fullt i gullkampen. Mauricio Pochettino har gjort underverker med dette laget, de fremstår som ganske stabile, noe jeg ikke kan huske Tottenham har vært i min levetid. Bournemouth er meget bra som nyopprykket, men det holder neppe her.

7. Valencia - Celta Vigo  (HU)B

Så var vi i spansk Primera Division, der Valencia fortsatt ikke er mulig å bli klok på. Etter en bedre periode, tapte de først for Atletico Madrid. Det er greit, men så fulgte de opp med tap for bunnlaget Levante! Celta Vigo er også ustabile, men er oppe på 7. plass.

8. Real Madrid - Sevilla  H(U)

Real Madrid holdt på å gå på en smell mot Las Palmas, men Casemiro reddet seieren med scoring ett minutt før slutt. Sevilla er ganske bra for tiden, snudde 1-2 til 4-2 mot Villareal sist helg. Oppsiktsvekkende 0-9-5 på bortebane i serien!

9. Milan - Lazio  H(U)

To storklubber som ikke akkurat har noen stor sesong, noen av dem. Begge har spilt mye uavgjort i det siste, omtrent annenhver kamp. Så da er det ganske greit å finne tegnene her, spesielt siden borteseier er sjeldnere i Serie A enn i mange andre ligaer.

10. Augsburg - Borussia Dortmund  B

I 1. Bundesliga har Augsburg spilt uavgjort i tre av sine fire siste. Men jeg tviler veldig sterkt på at det blir poeng her. Dortmund begynner å ligne den underholdningsmaskinen de var på sitt beste under Klopp, med andre ord blant Europas beste lag.

11. Brøndby - Esbjerg  H(U)

Brøndby har vunnet to og tapt en etter vinterpausen i Danmark. Skal i utgangspunktet være ganske store favoritter mot Esbjerg, men bortelaget har vunnet sine to siste. De bør altså ha en poengsjanse.

12. Paris Saint-Germain - Monaco  H

Nummer en mot nummer to i den franske toppserien her, uten at det er spennende der oppe. PSG var helt ustoppelige inntil nylig, men da hadde de også råd til å prioritere Champions League. Der slo de ut Chelsea, og her vil de vise hvem som er sjef hjemme.