SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

United og City spiller uavgjort

Football Soccer - Watford v Manchester City - Barclays Premier League - Vicarage Road - 2/1/16
Sergio Aguero celebrates after scoring the second goal for Manchester City
Action Images via Reuters / Paul Childs
Livepic
EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.  Please contact your account representative for further details.

Football Soccer - Watford v Manchester City - Barclays Premier League - Vicarage Road - 2/1/16 Sergio Aguero celebrates after scoring the second goal for Manchester City Action Images via Reuters / Paul Childs Livepic EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. Please contact your account representative for further details. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Her er søndagens oddstips!

DEL

OddstipsEt knallbra oddsprogram denne søndagen, med flere storoppgjør rundt om i Europa.

Manchester City - Manchester United U

England, Premier League. Manchester-derbyet har vært et oppgjør hvor i alle fall ett av lagene kjemper om ligatittelen, men denne sesongen er ikke det tilfelle.

Både City og United har levert en forferdelig Premier League-sesong, hvor de lyseblå kjemper med nebb og klør for å holde på Champions League-plassen de innehar i øyeblikket, mens United kjemper for å stjele den samme plassen.

Etter nyttår har ikke City vært til å kjenne igjen, og forrige helgs 0-0 match mot nedrykkstruede Norwich var et nytt bunnpunkt i det som har vært et horribelt 2016. Om det var så lurt å gå ut med nyheten om at Pep Guardiola tar over til sommeren får andre diskutere, men faktum er at City bare har tatt 15 av 30 poeng siden årskiftet.

Stort bedre har det ikke gått for byrival United. Louis van Gaal har knapt kunne åpnet en avis uten å måtte lese noe om sin egen tvilsomme fremtid. Fire seire og tre tap på de ti siste kampene var ikke det United-fansen så for seg da den ene storinveseringen etter den andre kom inn stadionportene i fjor sommer. I begge oppgjørene mot Liverpool i Europa League så vi en hoderistende Sir Alex Ferguson på tribunen.

United tapte 1-0 på Etihad forrige sesong, mens det ble 0-0 på Old Trafford da lagene møttes i høst. Historisk sett har United vært ganske suveren i byderbyet, men etter at City ble steinrik har de tatt over. På de ti siste møtene har City vunnet seks, United tre, mens det som nevnt ble uavgjort i høst.

City mangler fremdeles Kevin De Bruyne og Samir Nasri, som i midtuken fikk selskap av Vincent Kompany på sykestuen.

Sannsynlig laguttak City: Hart - Zabaleta, Mangala, Otamendi, Clichy - Fernando, Fernandinho - Sterling, Toure, Silva - Aguero.

Det ser bedre ut på skadefronten for Manchester United, men de må fremdeles klare seg uten Wayne Rooney. Ander Herrera er tvilsom, mens Mata er tilbake etter å ha sonet karantene mot West Ham i FA cupen.

Sannsynlig laguttak United: De Gea - Valencia, Smalling, Blind, Rojo - Carrick, Fellaini - Rashford, Lingard, Mata - Martial.

Dette kan bli et fyrverkelig av en fotballkamp, eller så kan vi få et oppgjør som i høst nesten blottet for spenning og underholdning. Jeg tror på det siste, og at vi får se to lag for redd til å tape at det hele ender i et kjedelig uavgjortresultat. 100 kroner innsats på uavgjort. Spillstopp 1655.

Vårt tips:

Manchester City - Manchester United 1,80 - 3,35 - 3,85 U

Totalodds: 3,35