SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Spurs taper ikke på hjemmebane

Tottenham og Harry Kane nekter å tape på hjemmebane denne sesongen. De står med fire seire og fire uavgjorte på de åtte første kampene. Vår tippeekspert tror ikke de taper lørdagens kamp heller.

Tottenham og Harry Kane nekter å tape på hjemmebane denne sesongen. De står med fire seire og fire uavgjorte på de åtte første kampene. Vår tippeekspert tror ikke de taper lørdagens kamp heller. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Slik skal vi få tolv rette på lørdagskupongen!

DEL

LørdagskupongenArsenal er alvorlig skadeskutt etter at to nye røk ut mot Norwich. Det må være lov å stille noen spørsmål ved treningsmetodene til Arsene Wenger, men kanskje ikke minst måten han driver rovdrift på sine mest sentrale når så mange nøkkelspillere blir skadet.

Uansett, jeg tar med en gardering for Sunderland, som har hevet seg de siste ukene. Jeg garderer også for Bournemouth borte mot Chelsea. For der i gården, altså Chelsea-gården, er ting heller ikke som de skal. For å si det forsiktig...

Oddstips: Leicester er sterke på bortebane

Spillsenter: Hva er det med tallet 2?

Spillsenter: Lik Spillsenteret på Facebook, og vinn reisegavekort!

1. Chelsea - Bournemouth  H(U)

Chelsea-manager Jose Mourinho var stolt av laget sitt da de klarte 0-0 mot Spurs sist. Det sier noe om hvor langt unna vanlig standard Chelsea har vært høst. Jeg ser ikke bort fra at målkåte Bournemouth kan score på Stamford Bridge, selv om Chelsea er i fremgang.

2. Swansea - Leicester  (U)B

Swansea forsvarte seg bra, men måtte til slutt kapitulere mot Liverpool. Har en lei rekke nå, med bare én seier på ti kamper. Leicester har som kjent en brukbar kar på topp, Jamie Vardy er høstens navn i engelsk fotball. Men en gang må det snu, for begge disse lagene!

3. Manchester United - West Ham  H

Manchester United fortsetter å score lite, og slippe inn enda mindre. West Ham lider under skadene på Valencia og Payet. Nå er også Sakho usikker, måtte ut med skade i låret mot West Brom sist. Spiller ikke han, er de i kjempetrøbbel. Tror på en H uansett.

4. Arsenal - Sunderland  H(U)

Arsenal fikk nye skader å bekymre seg for i 1-1-kampen mot Norwich sist søndag, både på Sanchez og Cazorla. Men skal vi av den grunn begynne å gardere for Sunderland? Ja, mener jeg. Dette et klassisk bananskall for Arsenal. Og Black Cats har to strake nå!

5. West Bromwich - Tottenham  B

West Bromwich gnur ut poeng med jevne mellomrom. Tony Pulis er sta og benker sutrekoppen Berahino, bare sånn at laget hans virkelig er gråstein. Men Tottenham har hatt en utypisk evne – for dem – til å vinne jevne kamper mot kjempende lag i høst.

6. Southampton - Aston Villa  H

Southampton brukte krefter og tapte stygt 1-6 for mot Liverpool i ligacupen onsdag, men det har ingenting å si. Villa hjalp til med et selvmål for å sikre 2-3-tap for Watford sist helg. Dette bærer lukt ned i Championship, en overlever ikke uten å kunne forsvare seg!

7. Watford - Norwich  (HU)B

Watford slo Villa 3-2 sist, og får her en ny mulighet til å ta viktige poeng i kampen om å holde seg i Premier League. Norwich er et bra offensivt lag, men har ikke omsatt dette i mer enn én seier på de ni siste. Har sluppet inn for mye, men er i bedring der. Åpent!

8. Leeds - Hull  U(B)

Leeds har to kjipe 0-1-tap bak seg. Men jeg vil ikke utelukke poeng her. For selv om Hull holder seg i toppen, har de bare ett poeng på de to siste i serien. De brukte nok også krefter da de prøvde seg på Manchester City (1-4-tap) i ligacupen tirsdag.

9. Brighton - Charlton  H

Brighton spiller fin fotball, gode kantspillere og en fortsatt brukandes (på dette nivået) Bobby Zamora som oppspillspunkt. Charlton har hatt en opptur, men kom ned på jorden igjen med 0-3 hjemme for Ipswich sist.

10. Burnley - Preston  H

Burnley har ikke tapt på ni kamper (5-4-0). Vel og merke har tre av de uavgjorte kommet på de tre siste, men hjemme mot Preston tror jeg ikke det trengs gardering. Bortelaget har to uavgjorte og et tap på sine tre siste, og klarer neppe å stå imot.

11. Birmingham - Huddersfield  H

Birmingham var ikke allverden, og tapte fortjent for Brighton sist helg. Men de trøkker adskillig mer på hjemme enn borte, og får utvilsomt min tillit mot et for tiden meget svakt Huddersfield. Bortelaget har falt under streken etter ett poeng på de seks siste. 

12. Nottingham Forest - Fulham  H(U)

Nottingham er en katastrofe borte, men hjemme klarer de seg langt bedre. De to siste på City Ground har begge gitt seier, og det mot sterke lag som Reading og Derby. Fulhams tre siste er ikke imponerende, men de varierer veldig i prestasjonene.