SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

St. Patricks vinner Dublin-derbyet

Her spilles det lokalderby tirsdag kveld. Foto: Wikimedia Commons

Her spilles det lokalderby tirsdag kveld. Foto: Wikimedia Commons

Artikkelen er over 2 år gammel

Sjekk tirsdagens dobbelttips!

DEL

På tirsdagens oddsprogram finner vi blant annet objekter fra fotball-VM for kvinner, flere privatlandskamper for herrer og kamper fra Sverige, Irland og Italia. Det skal blant annet avgjøres hvem som rykker opp til Serie A i Italia: Pescara eller Bologna?

Spillsenteret: Vinn reisegavekort for 10 000 kroner

St. Patricks - Bohemians Dublin  H

Irsk, Premier Division. Dublin-derby. Byrivalene er tabellnaboer på henholdsvis femte- og fjerdeplass på tabellen.

St. Patricks har 25 poeng før tirsdagens lokaloppgjør på Richmond Park. De ligger tre poeng bak Bohemians. Hjemmelaget har bedre målforskjell enn Bohemians, og de vil derfor gå forbi byrivalen med seier.

The Saints har virkelig funnet formen. De slo Shamrock Rovers 2-1 i Irish Daily Mail FAI Cup og fredag vant de bortekampen mot Derry City hele 3-0 i Brandywell

Bohemians imponerte også i forrige serierunde da Dublin-laget slo regjerende seriemestre Dundalk i Oriel Park. Statistikken viser at Bohemians faktisk er det nest beste bortelaget i ligaen. De står med 5-3-1 på de åtte første bortekampene.

St. Patricks trener Liam Buckley får tilbake Kenny Browne. Han var suspendert i forrige serierunde, men the Saints' manager må klare seg uten viktige Conan Byrne som er skadet.

The Saints har en imponerende statistkk mot nettopp Gypsies, som er kallenavnet til Bohemians. St. Patricks har 14 ligakamper på rad uten tap mot byrivalen. Det forrige tapet mot  Boheminas kom i oktober 2010! De vant bortekampen i april 1-0 på Dalymount Park.

Bohemians mangler Stephen Best. Forsvarsspilleren ble skadet i fredagens kamp. Dave Mulcahy, Paddy Kavanagh og Anto Murphy er alle usikre før møtet med St Pat’s. Derek Pender og Marc Griffin er begge langtidsskadet.

I lokaloppgjør kan alt skje, men jeg tror hjemmebanefordelen kan bli avgjørende her. Går for H til 1.62 i odds. Spillestopp klokken 2040. Denne kampen kan ikke spilles som singel, så jeg kombinerer den med en kamp fra u20-VM i fotball.

Serbia - Ungarn H

Sluttspill, U20-VM. Åttendedelsfinale. Mesterskapet spilles på New Zealand. Serbia vant gruppe De med seks poeng. De hadde to seire og ett tap i gruppespillet.

Serberne tapte 0-1 mot gruppetoer Uruguay, men vant 2-0 mot både Mexico og Mali.

Ungarn gikk videre til åttendedelsfinalen etter å ha havnet på tredjeplass i gruppe E. De knuste Nord-Korea 5-1 i den første kampen i gruppespillet, men tapte de to siste kampene mot henholdsvis Brasil (1-2) og Nigeria (0-2).

Györis Bence Mervo er toppscorer hos ungarerne med sinne fire nettkjenninger.

Jeg mener det skal være klasseforskjell på disse to lagene. Serberne skal vinne denne kampen greit. Oddsen for hjemmeseier er 1.63. Denne kampen kan også spilles som singelspill. Spillestopp klokken 0300.

Her er vårt dobbelttips tirsdag 9. juni:

St. Patricks - Bohemians Dublin 1,62 - 3,20 - 4,30 H

Serbia - Ungarn 1,63 - 3,25 - 4,55 H

Total odds: 2.64