SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Stabæk nekter å gi opp seriegullet

Bekkestua  20150513.
Eliteserien fotball menn 2015: Stabæk - Sandefjord. Stabæk jubler for 1-0-målet til Adama "Dio" Diomande (t.h) under eliteseriekampen i fotball mellom Stabæk og Sandefjord på Nadderud stadion.
Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix

Bekkestua 20150513. Eliteserien fotball menn 2015: Stabæk - Sandefjord. Stabæk jubler for 1-0-målet til Adama "Dio" Diomande (t.h) under eliteseriekampen i fotball mellom Stabæk og Sandefjord på Nadderud stadion. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Vi har fylt ut søndagskupongen for deg!

DEL

ODDSTIPSSøndagskupongen består av kamper fra norsk eliteserie og 1. divisjon, i tillegg til en kamp fra den danske Superligaen.

Innleveringsfrist er søndag klokken 1755.

Spillsenter: Vi gir vekk reisegavekort for 10 000 kroner

1. Stabæk – Lillestrøm H

Eliteserien. Stabæk viser fin form. De står med to strake seire mot to sterke motstandere. Lillestrøm er inne i en tung periode. De har kun én seier på de siste syv kampene. Den kom mot bunnlaget Sandefjord. De får tilbake Frode Kippe, men det skal være klasseforskjell.

2. Mjøndalen – Haugesund UB

Eliteserien. Mjøndalen har havnet under nedrykksstreken etter elleve kamper på rad uten seier. Haugesund klatrer oppover tabellen etter fem kamper uten tap, hvorav tre av dem er vunnet. Grytkjær sliter med en overtråkk, men spiller trolig mot Mjøndalen.

3. Rosenborg – Vålerenga H

Eliteserien. Toppoppgjør. Serieleder RBK har kun ett tap på de siste ti seriekampene. Trønderne har et godt tak på Oslo-laget på Lerkendal. De har vunnet åtte av de ti siste kampene. Sist VIF vant i Trondheim var i 2007! Kjetil Rekdals menn trenger poeng på Lerkendal for å henge med i gullkampen, men det blir tøft. For tøft, tror jeg.

4. Tromsø – Sandefjord Fotball  HU

Eliteserien. Viktig kamp i nedrykksstriden. Sandefjord er tabelljumbo, men det er bare fire poeng opp til TIL som ligger på kvalikplassen. TIL har tapt tre kamperpå rad, og har hentet inn en kroat for å få orden på forsvarsspillet. Gjestene har aldri vunnet i Tromsø. Samtidig er dette kampen Sandefjord absolutt ikke har råd til å tape om de skal få kontakt med lagene over nedrykksstreken. De vil selge seg dyrt.

5. Follo – Bærum HU

1. divisjon. Follo er to poeng foran Bærum før helgens serierunde. De slo formsterke Ranheim hjemme i forrige serierunde, og tapte kun 1–2 mot Sandes sist. Bærum er i trøbbel. De har ni kamper på rad uten seier og ligger kun ett poeng over nedrykksstreken.

6. Hødd – Levanger H

1. divisjon. Hødd er ustabile, men de påførte Jerv sitt første hjemmetap denne sesongen onsdag. Levanger har besøkt Ulsteinvik tre ganger, men aldri tatt poeng på Sunnmøre. Trønderne er 1. divisjons dårligste bortelag. De har kun tatt fem poeng på bortebane.

7. Hønefoss – Jerv  UB

1. divisjon. Rune Skarsfjords Hønefoss har vært en katastrofe denne sesongen. De er 1. divisjons svakeste hjemmelag. De har kun tatt syv poeng på ni hjemmekamper. Jerv har imponert etter opprykket. De spiller mye uavgjort borte. Snuser på en kvalikplass.

8. Nest-Sotra – Bryne  HUB

1. divisjon. Nest viste fin form før de tapte 0–1 mot Kristiansund på overtid sist. Bryne har et godt tak på Sotra-strilene. De har møtt Nest tre ganger og vunnet alle tre kampene. Men jærbuene sliter med formen. De har tapt tre av de siste fire kampene. Åpen kamp!

9. Strømmen – Fredrikstad H

1. divisjon. Formkurven til Strømmen peker oppover, mens FFKs formkurve peker nedover. Strømmen henger med i kampen om en playoff-plass, mens Arne Erlandsen sliter med å få skikk på Fredrikstad. De er i nedrykksstriden. Bortesvake FFK får trøbbel her.

10. Åsane – Ranheim  B

1. divisjon. Åsane spiltee en god kamp i lokaloppgjøret mot Brann, og klarte å få med seg ett poeng fra Stadion. Ranheim slo tilbake etter det pinlige tapet i Follo. De knuste Hønefoss 4–0. Trønderne har litt å revansjere etter at Åsane slo dem ut av cupen.

11. Moss – Notodden  H

1. divisjon. Moss kjemper om opprykk. De ligger på annenplass med like mange poeng som Raufoss, men dårligere målforskjell. De har kun ett tap på de siste syv kampene. Notodden står med to strake tap. Mossekråkene har ikke råd til å tape poeng hjemme.

12. OB – Randers HU

Dansk, Superliga. OB fikk en knallstart på sesongen med to strake seire, men i de to siste kampene har de tapt mot FC Midtjylland og spilt uavgjort mot Aarhus. Randers vant begge kampen mot OB i fjor, men borteformen denne sesongen er svak Dette blir jevnt!