SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Stabæk slår tilbake

Stabæks Yassine El Ghanassy blir gratulert av Birger Meling etter 3-2 scoringen mot Strømsgodset tildligere i år. Vi tror det blir mer Stabæk-jubel mot formsvake Sarpsborg sønndag.

Stabæks Yassine El Ghanassy blir gratulert av Birger Meling etter 3-2 scoringen mot Strømsgodset tildligere i år. Vi tror det blir mer Stabæk-jubel mot formsvake Sarpsborg sønndag. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Og Sarpsborg er i elendig form.

DEL

Oddstips søndagVi velger oss en norsk og en svensk toppseriekamp på oddsprogrammet søndag.

Sjekk tabeller for Norge og resten av verden her

Stabæk - Sarpsborg 08 1,65 3,65 4,35  H

Stabæk gikk på en skikkelig smell i Kristiansand. I så måte føyer de seg inn i en god, norsk tradisjon. Selv de beste Rosenborg-årganger har fått bank når myggen surrer og makrellen vaker på Sørlandet, det er da - og der - Start trives. Og så kan de godt rykke ned samme sesong. Og tape alle bortekamper sommeren gjennom.

Uansett; Stabæk slår tilbake her. Fordi jeg ikke tror Bob Bradley tar lett på dårlig innstilling. For amerikaneren mente det var nettopp innstillingen, og viljen til å vinne dueller, det stor på sist.

Men - viktigst av alt: Sarpsborg er ute av form, bare ett poeng på de fem siste!

AIK - GIF Sundsvall 1,40 3,75 6,45  H

I Allsvenskan er ikke AIK høyere oppe enn 6. plass, og før denne runden et godt stykek (ni poeng) bak serieleder IFK Göteborg.

Men; de er ligaens beste hjemmelag! På flotte Friends Arena har de 6-1-0 på sine syv hjemmekamper i vår.

Når da Gefle bare har ett poeng på sine tre siste, og ligger seks poeng bak den store stockholmsklubben, mener jeg denne er ganske trygg.

Oddstips søndag:

Stabæk - Sarpsborg 08 1,65 3,65 4,35  H

AIK - GIF Sundsvall 1,40 3,75 6,45  H

Odds: 2,31

Anbefalt innsats: 200 kr.