SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Stabæk vil henge med i tabelltoppen

Bekkestua  20150607.
Eliteserien fotball 2015: Stabæk-Bodø/Glimt (3-2). Adama Diomande jubler sammen med Ernest Asante (t.v.) etter Stabæks tredje mål under eliteseriekampen mellom Stabæk og Bodø/Glimt på Nadderud stadion.
Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix

Bekkestua 20150607. Eliteserien fotball 2015: Stabæk-Bodø/Glimt (3-2). Adama Diomande jubler sammen med Ernest Asante (t.v.) etter Stabæks tredje mål under eliteseriekampen mellom Stabæk og Bodø/Glimt på Nadderud stadion. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Vi har fylt ut lørdagskupongen for deg!

DEL

LØRDAGSKUPONGENJeg kan ikke tenke meg annet enn at Rosenborg gjør kort prosess med et Molde som ikke har imponert i år, og setter lett en rein H i kamp 2 på lørdagskupongen. Jeg har også tro på Stabæk og Sogndal, og i 2. divisjon er Ull/Kisa på vei mot opprykk. Altså en grei banker der også.

Sjekk tabeller og resultater her

Lykke til!

1. Stabæk - Strømsgodset  H

Stabæk er gode på å avgjøre de jevne kampene, de har fire ettmålsseire og bare ett ettmålstap. Mye har med en sterk Diomande å gjøre. Godset har fått en opptur etter å ha kvittet seg med Nielsen, men her spår jeg en jevn kamp. Som Stabæk vinner.

2. Rosenborg - Molde  H

Rosenborg har vært meget gode i vår, de har nøkkelspillere i storform, ikke minst er Mike Jensen eliteseriens suverent beste midtbanespiller for tiden. Dette skal Molde få merke. Der er det stein i skoen, og jeg tror de kan skrives ut av gullkampen etter denne.

3. Sogndal - Hødd  H

Sogndal er strak kurs mot opprykk. Eirik Bakke har bygd en bunnsolid defensiv grunnmur, og fremover blomstrer kjente og ukjente – og opptil flere bergensere. Hødd har helt mistet grepet, har tapt tre på rad, og vil få det tøft på Fosshaugane.

4. Holmen - Grorud  U(HB)

Så var vi i 2. divisjon, og her får vi nummer to fra bunnen mot nummer to fra toppen i avdeling 1. Holmen har vært grusomme, hadde syv strake tap før de slo Skeid 2-1 sist. Grorud var sterke, men har nå kun ett poeng på to kamper. Tap mot Senja sist var svakt.

5. Gjøvik-Lyn - Kvik Halden  H(B)

I avdeling 2 er det bare to poeng mellom disse middelhavsfarerne i Kvik Haldens favør, og Kvik har i tillegg en kamp mindre spilt. Men Gjøvik-Lyn er i slag, har vunnet fem av de seks siste. De spiller aldri uavgjort, har rekken 5-0-5 i år.

6. Notodden - Fram Larvik  H(U)

To bra lag oppunder tetsjiktet. Notodden er i form, med fire strake seirer. Fram har vært gode lenge, står med 4-2-0 på de seks siste. Altså vanskelig, men jeg ser ikke helt for meg at Notodden taper hjemme i den formen de er i nå.

7. Nybergsund-Trysil - Ørn Horten  (H)B

Nybergsund har hevet seg. Etter en katastrofe av en sesongstart, har laget fra skogene vunnet to av de fire siste. Ørn Horten er seks poeng foran, like under midten. Ustabile, så jeg satser på en splitt.

8. Donn - Arendal  B

Sterkt av Donn å komme tilbake og klare 3-3 borte mot Vard, etter å ha ligget under 1-3. Og det ene poenget tok dem over streken i avdeling 3. Arendal tapte for Fana på Nesttun sist, men er ellers et bra bortelag (2-1-2). Jeg gambler på at de slår tilbake. 

9. Ullensaker/Kisa - Fløy  H

Ull/Kisa topper avdeling 3, og tok seg greit av Fyllingsdalen sist. Laget har de siste sesongene vært ett hakk lenger opp, og kan fort returnere på første forsøk. Fløy er ustabile, men kommer nok til kort her.

10. Vard Haugesund - Egersund  (H)B

Særdeles viktig toppkamp i avdeling 3. Spesielt Vard, som rotet vekk seieren sist, trenger å vinne for å holde følge i toppen. Egersund er to poeng foran etter fire strake seire. Jeg tror mest på bortelaget, men Vard har 4-1-0 hjemme.

11. Vidar - Fana  H(U)

Begge disse lagene er litt over midten, begge har 16 poeng, begge er i brukbar form. Da er det enkelt og greit til at jeg heller mot hjemmeseier. Vidar har ikke tapt hjemme, står med 3-2-0, dermed blir det HU.

12. Stjørdals-Blink - Elverum  B

I avdeling 4 nekter Stjørdals-Blink å spille uavgjort, der er det enten/eller (4-0-8). Elverum er tre poeng foran i et midtsjikt på hele ni lag. Hadde fire strake seirer før de tapte i Florø sist. Jeg har tro på at de reiser seg igjen.