SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Stakkars, Swansea!

Swanseas Jack Cork fortviler etter nok et tap. Vi tror han får mer å rive seg i håret for etter møtet med West Ham søndag ettermiddag.

Swanseas Jack Cork fortviler etter nok et tap. Vi tror han får mer å rive seg i håret for etter møtet med West Ham søndag ettermiddag. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er søndagens oddstips!

DEL

OddstipsDet har vært en god uke for Spillsenteret oddstips, og den ble enda bedre etter lørdagens treff.Leicester vant 3-2 mot Everton på bortebane til flotte 3,45 i odds, og Augsburg innfridde mot Hamburger SV (odds 2,75). Wolfsburg var dessverre det eneste laget som ikke leverte.

Søndagskupongen: Kommer West Ham tilbake på vinnersporet?

Spillsenter: – Konen min lurer litt på om det er tull

Spillsenter: Lik Spillsenteret på Facebook, og vinn reisegavekort!

Swansea - West Ham B

Engelsk, Premier League. West Ham hang med i toppen en god stund, men London-laget har vært inne i en tung periode i november og desember.

De har ikke vunnet på de siste seks kampene. Den forrige serien kom mot Chelsea hjemme på Upton Park 24. oktober. Det begynner å bli lenge siden.

Men: West Ham har spilt uavgjort i fire av de seks kampene, så de er ikke helt vekke. Jeg synes Swansea er gjort til for stor favoritt i denne kampen.

Waliserne ligger under nedrykksstreken, og de har kun én seier på de tolv siste kampene. På de siste seks kampene står Swansea med fem tap.

Manager Garry Monk ble sparket i etterkant av hjemmetapet mot Leicester, laget ledes fortsatt av vikaren Alan Curtis.

Laget som endte på en flott åttendeplass i fjor har virkelig møtt veggen denne sesongen, ikke minst på hjemmebane. De står med skuffende 2-3-3 og 8-12 i målforskjell hjemme på Liberty Stadium

Det var nok oppmuntrende for laget at de var nær ved å ta poeng mot Manchester City sist, men waliserne tapte 1-2. Eder og Jonjo Shelvey usikre.

West Ham ligger på åttendeplass med 24 poeng før søndagens kamp i Wales. Laget fra Øst-London har utypisk nok tatt flere poeng borte enn hjemmedenne sesongen, men de har svinget i prestasjonene. De har vunnet mot Arsenal, Manchester City og Liverpool, men så har de tapt for Bournemouth og spilt uavgjort mot svake lag som Sunderland og Norwich.

Det er først og fremst skader på sentrale spillere som har sendt West Ham nedover tabellen. De har spilt 0-0 mot både Manchester United og Stoke, og det er tydelig at laget mangler trøkk offensivt.

Offensive spillere som Dimitri Payet, Diafra Sakho, Victor Moses, Manuel Lanzini og Andy Carroll er alle på skadelisten, i tillegg mangler også forsvarsspilleren Winston Reid .

Det virker som Swansea må kjempe i nedrykkssonen denne sesongen, og de skal ikke være like gode som West Ham. London-laget ligger ti poeng foran dem på tabllen, og jeg tror avstanden blir større etter søndagens kamp.

Jeg synes 3,55 i odds på West Ham lokker mest, selv om jeg innser at uavgjortfaren er ganske stor. Jeg velger å satse hundre kroner på at West Ham endelig kommer tilbake på vinnersporet, og spillestopp er klokken 1655.

Her er vårt råtips søndag 20. desember:

Swansea City - West Ham United 1,90 - 3,25 - 3,55 B

Total odds: 3,55