SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Start ryker i Tromsø

Mons Ivar Mjelde og Start har spilt makrellfotball de siste ukene, men sånn "ufæsk" spiser de helst ikke i nord.  Vi tror sørlendingene blir sendt hjem fra Tromsø med tap!

Mons Ivar Mjelde og Start har spilt makrellfotball de siste ukene, men sånn "ufæsk" spiser de helst ikke i nord. Vi tror sørlendingene blir sendt hjem fra Tromsø med tap! Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

De liker ikke makrell i Nord-Norge.

DEL

SøndagskupongenSyv norske, resten svensk og finsk på søndagskupongen. Her hjemme tror jeg oppturen til Start stopper i nord, og jeg tror Stabæk slår tilbake etter fadesen mot nettopp Start sist.

Sjekk tabeller her

Lykke til!

1. Lillestrøm - Strømsgodset  H(U)

Lillestrøm har kvittet seg med Bjørn Helge Riise, nå har visst så godt som hele Riise slekten blitt glad i Aalesund igjen... Uansett, de kan nok klare seg uten ham også, men her er det veldig åpent. Men Godset har brukt krefter i europacup-kvalik, og jeg heller mot en H.

2. Rosenborg - Odd  H(U)

Rosenborg gikk på en høyst uventet smell i Bodø sist, da holdt de ikke det imponerende nivået de stort sett har vist i vår. Og siden det er få ting Odd-trener Dag-Eilev Fagermo liker bedre, og kan bedre, enn å irritere toppklubbene, tar vi med en U!

3. Mjøndalen - Bodø/Glimt  H(UB)

Meget vrient. Glimt er på skikkelig opptur etter seier borte over Vålerenga og hjemme over serieleder Rosenborg. Hvem skulle trodd for noen uker siden? Mjøndalen gikk fra 2-0-ledelse til å tape 2-4 i Ålesund sist, og er garantert forbannet ennå!

4. Tromsø - Start  H

Tromsø har hevet seg betraktelig, 2-3-1 på de seks siste. Men det samme kan sies om Start, som har syv poeng på de tre siste, og banket Stabæk sist. Men det er langt til Tromsø, og Start liker seg helst der de spiser makrell. Det gjør ikke ekte nordlendinger.

5. Stabæk - Sarpsborg 08  H

Stabæk gikk på en skikkelig smell, var ikke med i det hale tatt og tapte 4-1 i Kristiansand sist. Nå er de hjemme på friidrettsbanen sin på Nadderud, og der har de sterke 5-1-1. Sarpsborg vil neppe klare å stå imot.

6. Tromsdalen - Skeid  H(B)

2. divisjon avd. 1. Tromsdalen har vunnet de to siste, er bra hjemme (4-0-2), men her kommer et lag som virkelig spilte på seg selvtillit onsdag. Da banket nemlig Skeid Mjølner 7-1! Her er det bare å sette en splitt, først som sist.

7. Kongsvinger - Førde  H

Kongsvinger har vunnet alle sine fem hjemmekamper så langt, og bare sluppet inn to mål. Laget er på dundrende fart opp i 1. divisjon igjen, og jeg tror ikke Førde kommer til å stå i veien. De er bra (6. plass), men ikke så bra.

8. AIK - GIF Sundsvall  H

HJemme på flotte Friend Arena er AIK bortimot utilnærmelige. 6-1-0 har stockholmerne, men svak borteform gjør at de bare er på 6. plass. GIF Sundsvall er omvendt, bedre borte enn hjemme, men jeg tror uansett ikke det holder.

9. IFK Göteborg - IFK Norrköping  H(U)

Ren toppkamp i Allsvenskan her. Gode gamle IFK topper tabellen, tre poeng foran Norrköping, og begge lag er i knuseform. «Blåvitt» har ikke tapt på 11 kamper, Norrkøping ikke på 10! Vi får tro hjemmebane har noe å si.

10. Jaro - Vaasa  H

I Finland er Jaro er stykke under midten, men likevel langt over Vaasa, som ligger sist. Bortelaget hadde et lite blaff for noen uker tilbake, men nå har de ett poeng på de tre siste.

11. Ilves - Kuopio  H(B)

Ilves fra Tampere er på nest siste, og kvalik. Men i motsetning til Vaasa, har de kontakt oppover, og opp til Kuopio like under midten er det «bare» seks poeng. Vil tro de går «all in» på hjemmebane, det får bære eller briste.

12. Seinäjoen - KTP  B

Seinäjoen var seinest torsdag på Island og spilte e-cupkvalik. Er overhodet ikke i form i serien, bare en seier på de fem siste. KTP er et stykke lenger ned, men i bedre form. Jeg tror e-cup har kostet hjemmelaget.