SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Stoke får seg en på trynet

Stoke's Erik Pieters fikk seg en smell i ansiktet i kampen mot Chelsea. Tirsdag kveld tror vi Stoke går på en smell mot Liverpool.

Stoke's Erik Pieters fikk seg en smell i ansiktet i kampen mot Chelsea. Tirsdag kveld tror vi Stoke går på en smell mot Liverpool. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er tirsdagens oddstips!

DEL

OddstipsKjedelig start på uken. Getafe tok sin første borteseier for sesongen, og gjorde samtidig at vi røk på råtipset vårt. I tillegg sviktet Los Angeles Kings oss i natt.

På tirsdagens langoddsprogram er det ishockeykamper som dominerer. Det er blant annet kamper fra Norge, Sverige, Finland, Tyskland og Østerrike. Høydepunktet for de fleste tipperne er nok likevel ligacupsemifinalen mellom Stoke og Liverpool.

Spillsenter: Lik Spillsenteret på Facebook, og vinn reisegavekort!

Stoke City - Liverpool B

Engelsk, ligacup semifinale. Kamp én av to. Capital One Cup, eller ligacupen om du vil, er ikke den mest prestisjefylte cupen i England, men Liverpool tar ligacupen seriøst. Det viste de i kvartfinalen hvor de knuste Southampton hele 6-1 på bortebane.

Stoke på sin side slo Chelsea på straffespark i åttendedelsfinalen, og i forrige runde vant The Potters 2-0 mot Sheffield Wednesday hjemme på Britannia. De har vunnet ligacupen én gang. Det var tilbake i 1972!

Da er det trangere om plassen i pokalskapet på Anfield. Liverpool har vunnet ligacupen åtte ganger, sist i 2012. Jeg ser at de fleste tippeekspertene går for hjemmeseier til Stoke, men jeg tror på Liverpool.

Stoke leverte en skuffende kamp  mot West Brom lørdag. De fikk Geoff Cameron utvist på stillingen 1-1, og med ti mann på banen fikk de problemer. De tapte 1-2 etter en West Brom-scoring på overtid. Før tapet på The Hawthorns hadde de to seire på rad. Først slo de Manchester United hjemme, og deretter vant de mot Everton borte.

The Potters har slitt med å være stabile denne sesongen. Det viser også hjemmestatistikken med all tydelighet. De står med 4-1-4 på sine ni hjemmekamper så langt i Premier League.

Stoke City har likevel spilt bedre fotball hjemme enn borte denne sesongen. De har utspilt lag som Manchester United, Manchester City og Chelsea hjemme på Britannia.  Mark Hughes har virkelig klart å bygge et slagkraftig mannskap. Shaqiri og Arnautovic har begge vært i storform, og i tillegg har de Bojan og Joselu.

Stoke har imidlertid en lang skadeliste. Shay Given, Peter Crouch, Peter Odemwingie og Marc Muniesa er alle skadet, mens Geoff Cameron er suspendert. Stephen Ireland er tvilsom til denne kampen.

Stoke stiller sannsynligvis med dette laget: Butland – Johnson, Shawcross, Wollscheid, Pieters – Whelan, Adam – Arnautovic, Affelay,Shaqiri – Bojan. 

Etter å ha vunnet mot Leicester City og Sunderland, gikk Liverpool på en smell mot West Ham i helgen. De tapte 0-2 i en svak forestillingen i London lørdag.

Det største problemet til Liverpool kan være at de kjemper på fire fronter denne sesongen. De henger fortsatt med i kampen om en Mesterliga-plass i Premier League, de er videre i Europaligaen og Fa-cupen, og tirsdag kveld spiller de semifinale i ligacupen. Det tøffe kampprogrammet tærer selvsagt på kreftene, men Liverpool skal ha en stall som tåler belastningen.

Christian Benteke har vist at han vet hvor målet står, og jeg tror den belgiske kraftpluggen kan bli viktig mot Stoke.

Martin Skrtel, Joseph Gomez, James Milner, Divock Origi og Daniel Sturridge er ute for Liverpool, men Jürgen Klopp har ingen nye skader.

Trolig Liverpool-lag: Mignolet – Clyne, Lovren, Sakho, Moreno – Can, Leiva – Ibe, Coutinho, Firmino – Benteke.

Liverpool har trøblet på bortebane i desember. De har tapt de tre siste kampene på fremmed gress. Men de har en god statistikk mot Stoke. Liverpool har faktisk vunnet fire av de fem siste kampene mot The Potters.

Jeg går for borteseier til 2,35 i odds. Innsatsen blir 100 kroner, og spillestopp er klokken 2055.

Her er vårt singeltips tirsdag 5. januar:

Stoke City - Liverpool S TV 2,70 3,10 2,35

Total odds: 2,35