SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Stoler på den utskjelte

Fred fikk så hatten passet av brasilianere flest etter det svake VM-sluttspillet i fjor, men i Fluminense er han den store helten. Der treffen han også mål, og vi synes Norsk Tipping har en gavepakke på nettopp Fluminense søndag!

Fred fikk så hatten passet av brasilianere flest etter det svake VM-sluttspillet i fjor, men i Fluminense er han den store helten. Der treffen han også mål, og vi synes Norsk Tipping har en gavepakke på nettopp Fluminense søndag! Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Fred være med oss.

DEL

Oddstips søndagFram med sambaskoene – vi skal til Brasil, og stoler på den utskjelte landslagsspissen Fred!

Sjekk den brasilianske tabellen her

Fluminense - Vasco da Gama  1,72  3,15  3,80  H

Brasiliansk toppserie, Rio-oppgjør mellom to bitre rivaler, men det spørs hvor kjepphøye Vasco da Gama-fansen kan være i forkant. Laget deres ligger nemlig nummer to fra bunnen, mens vertene er nummer to fra toppen.

Fred fikk ikke akkurat mye skryt for sin innsats for Brasil i sist VM, men for Fluminense er veteranspissen en helt. Han avgjorde blant annet sist kamp, mot Atletico Paranaense, med en scoring på overtid.

Jeg undrer meg over 1,72 på hjemmebane her, men herlighet - vi takker og bukker!

Palmeiras - Santos  1,75  3,20  3,60  H

Palmeiras er nummer syv, Santos nummer 16 etter 13 serierunder i Brasil. Og hjemmelaget er i knallform. Etter fire strake seirer kom rett nok en uavgjort sist, men det var borte mot Recife – og de er dermed de første som har tatt poeng på Recifes bane i år!

Santos vant også sist, men før den hadde de fire strake tap. Her skal hjemmelaget være best, og nok en gang er oddsen fra Norsk Tipping raus.

Oddstips søndag:

Fluminense - Vasco da Gama  1,72  3,15  3,80  H

Palmeiras - Santos  1,75  3,20  3,60  H

Odds: 3,01