SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Stoler på det «norske» Bundesliga-laget

Vår oddstipper har troen på Hertha Berlin og Per Skjelbred i lørdagens kamp mot nyopprykkede Darmstadt.

Vår oddstipper har troen på Hertha Berlin og Per Skjelbred i lørdagens kamp mot nyopprykkede Darmstadt. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er lørdagens oddstips!

DEL

OddstipsSom vanlig på en lørdag er det kampene fra England som dominerer langoddsprogrammet, men det er også kamper fra de andre store ligaene i Europa. Det er blant annet flere spennende kamper fra tysk Bundesliga og spansk La Liga.

Lørdagskupongen: City må tilbake på vinnersporet

Spillsenter: Lik Spillsenteret på Facebook, og vinn reisegavekort!

SV Darmstadt 98 - Hertha Berlin B

Tysk 1. Bundesliga. Etter fem kamper på rad uten seier, vant nyopprykkede Darmstadt 1-0 på bortebane mot Eintracht Frankfurt forrige helg.

Darmsstadt har for så vidt klart seg greit etter opprykket til 1. Bundesliga. Forrige helgs seier var lagets fjerde denne sesongen. De ligger på tolvteplass, fem poeng over Augsburg som ligger på kvalikplassen etter 15 serierunder i Tyskland.

Darmstadt har et tøft kampprogram den kommende uken. Etter lørdagens kamp mot Hertha Berlin skal de møte Bayern Munchen i DFB Cup, før M'gladbach venter i den siste kampen før vinterpausen i Bundesliga.

Nykommerne har tatt 18 poeng på de 15 første kampene, og dersom de også tar 18 poeng i andre halvdel av sesongen, så vil de i alle fall i teorien unngå nedrykk.

Darmstadt har hatt problemer med uttellingen foran mål. De har kun scoret tre mål på de siste seks kampene. Pussig nok har de vært litt bedre borte enn hjemme denne sesongen. På hjemmebane har de kun én seier. Den kom mot Werder Bremen. De øvrige fire hjemmekampene har endt med to seire og to uavgjorte. De har tapt mot Mainz og Wolfsburg, mens de har spilt uavgjort mot Hamburger SV og Köln.

Lagets stopper og kaptein Aytac Sulu er en av de mestscorende forsvarsspillerne i Bundesliga. Han har scoret fire mål så langt, og alle målene har kommet på bortebane. Det var også ham som ble matchvinner mot Eintracht sist helg.

Norske Hertha med Rune Almenning Jarstein og Per Ciljan Skjelbred avsluttet svak sist sesong og holdt på å rykke ned. Det var ikke stilt så store forventninger til dem denne sesongen, men de har spilt fantastisk i første halvdel av sesongen.

De ligger oppe på en flott fjerdeplass som gir Mestesterliga-spill neste sesong. De har vunnet fire av de seks siste Bundesliga-kampene, og sist helg tok de en sterk 2-1-seier mot Bayer Leverkusen.

Problemet sist sesong var at det offensive spillet ikke fungerte, og sentrale spillere som Salomon Kalou underpresterte. Sistnevnte har vært veldig god denne sesongen. Han er toppscorer i klubben med sine syv mål. De har også fått inn Vladimir Darida på midtbanen, og det har gitt dem mer offensivt trøkk.

Hertha har kun tapt fem av de første 15 kampene. Tapene har kommet mot Bayern Munchen, Wolfsburg, M'gladbach og Schalke 04. De har ennå ikke tapt mot lag som ligger under syvendeplass på tabellen. Statistikken viser åtte seire og to uavgjorte.

Darmstad har trøbbel med å få ballen i mål, og i denne matchen møter de et Hertha-lag som har imponert i de siste kampene. Vertene vil nok være fornøyd med ett poeng, men jeg tror det beste laget vinner. Hertha tar alle tre poengene, og oddsen på borteseier er grei. Vi går for borteseier til 2,30 i odds. Innsatsen blir 250 kroner. Spillestopp klokken 1525.

Her er vårt andre singeltips lørdag 12. desember:

SV Darmstadt 98 - Hertha Berlin 2,70 - 3,00 - 2,30 B

Total odds: 2,30