SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Stopp for Sogndal

Vi tror Sogndal må henge mer med hodet etter kveldens kamp mot Haugesund.

Vi tror Sogndal må henge mer med hodet etter kveldens kamp mot Haugesund. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Vi tror Sogndals seier sist helg var et blaff.

DEL

7. Silkeborg - AC Horsens 2,30 2,80 2,60 H

Silkeborg har vært gode i sesongoppkjøringen i Danmark. De fikk også en god start i serien sist helg, med 3-1 over Esbjerg, blant annet etter to mål av den tyske spissen Marvin Pourie.

Horsens har ikke hatt en god start. De har mistet spillere før denne sesongen, og fikk da også behørig pryl i premieren, da de tapte 0-4 hjemme for Nordsjælland.

Nå vant rett nok Nordsjælland ligaen i Danmark i fjor, men 0-4 hjemme er ikke bra. Nå skal de ut på veien, uten selvtillit. De kommer nok hjem uten poeng.

13. Haugesund - Sogndal 1,37 3,95 6,50 H

Haugesund tapte kun en hjemmekamp i fjor, og en i 2010. Sist helg kom årets hjemmetap, mot Rosenborg. De lar det vel bli med det.

Nå har de rett nok bare tatt ett poeng på de tre siste, men da passer det egentlig greit å få Sogndal på besøk.

Etter en forrykende sesongstart, har Saftkokaradn rotet seg ned i nedrykksstriden. Nå vant de 3-1 mot Stabæk sist, men bæringene er usselt svake, og før den tid hadde Sogndal tatt to poeng på åtte kamper! Rett nok har Ulrik Flo begynt å finne nettmaskene, men likevel: Vi tror det blir tap her.

Spill gjerne med handikap til to i odds, men for en gangs skyld holder vi oss til det sikre og spiller feigt. Det skal ikke bli en vane!

Dagens dobbel:

7. Silkeborg - AC Horsens 2,30 2,80 2,60 H

13. Haugesund - Sogndal 1,37 3,95 6,50 H

Odds: 3,15

Her kan du spille på tipset!