SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Strachans menn er på vei til EM

Gordan Strachan er i ferd med å ta Skottland til Em i Frankrike, men de trenger alle tre poengene i Georgia i kveld.

Gordan Strachan er i ferd med å ta Skottland til Em i Frankrike, men de trenger alle tre poengene i Georgia i kveld. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Her er fredagens singeltips!

DEL

OddstipsVi traff blink på tipset vårt i går. Wales og Gareth Bale sørget for at singeltipset vårt gikk inn til 1,70 i odds og 250 kroner i innsats. Dermed gikk vi med en fin pluss for andre dag på rad.

Også fredagens oddsprogram domineres av kamper fra EM-kvaliken, i tillegg er det kamper fra Mesterligaen og KHL i ishockey. Det er også diverse kamper fra lavere divisjoner i Norge og Belgia. Natt til lørdag går det an å gamble på kamper fra nest øverste nivå i Brasil.

Lørdagskupongen: Spanjolene vil ha revansj

Spillsenter: Vi gir vekk reisegavekort for 10 000 kroner

Georgia - Skottland B

EM-kvalifisering, gruppe D. Skottland ligger på tredjeplass i gruppen. De er bare to poeng bak Tyskland, og tre poeng bak Polen som topper gruppen.

Dersom skottene vinner i Tblisi, og kampen i Tyskland går i kiltnasjonens favør, vil de skaffe seg et veldig godt utgangspunkt for å kvalifisere seg til mesterskapet i Frankrike.

Da lagene møttes i Skottland i oktober var det et selvmål av forsvarsspilleren Akaki Khubutia som gjorde at skottene vant 1-0. Georgia har møtt Skottland tre ganger. Det har endt med to tap og en seier. Den eneste seieren kom i 2007. Også den gangen spilte lagene EM-kvalik. Jeg tror ikke Georgia klarer å gjenta sukssen fredag kveld.

Det er flere grunner til at jeg tror skottene vinner denne kampen:

  • Georgia har tapt fem av seks kamper så langt i kvakliken. Den eneste seieren kom mot miniputtnasjonen Gibraltar. De slo laget fra klippen ved innløpet til Middelhavet 3-0.
     
  • På hjemmebane har de ikke vunnet på snart tre år, og de har kun scoret én gang på de seks kampene de ikke har vunnet.
     
  • Kahkaber Tshkadadze erstattet Temuri Ketsbaia etter 0-4-tapet mot Polen i november i fjor. Han har fått en tøff start som landslagssjef. Georgia tapte o-2 hjemme mot Tyskland, og de gikk på et nytt 0-4-tap mot Polen.

Kiltnasjonen viser strålende form. De har kun tapt én av de siste åtte kampene. Tapet kom mot England. Gordon Strachans menn må skjerpe seg fremover. Bare to ganger på de siste åtte kampene har de klart å score mer enn ett mål i en kamp, og en av dem var mot Gibraltar.

Shaun Maloney er toppscorer hos skottene i EM-kvaliken. Han har scoret fire mål på sine seks skkudd på mål. Bare Lewandowski (syv mål) og Thomas Mueller (fem mål) har flere scoringer i kvaliken enn Hull-angriperen. Men skottene er ikke avhengige av ham. De har flere spillere i troppen som kan score. Blant andre Leigh Griffiths. Han viser fin form i Celtic, og de har også Steven Fletcher og Steven Naismith.

Sannsynlig Skottland-lag: Marshall; Hutton, Martin, Mulgrew, Robertson; Ritchie, Brown, Morrison, Maloney; Naismith, Fletcher.

Skottland har vist at de kan forsvare seg. De har kun sluppet inn ett mål på tre hjemmekamper. De har også vist at de er i stand til å score på bortebane mot de sterkeste nasjonene. De har scoret borte mot Irland, Tyskland og to mål gruppeleder Polen.

Jeg er overbevist om at Gordon Strachans mannskap vinner denne bortekampen. Vår innsats blir 250 kroner. Spillestopp klokken 1755.

Her er vårt singeltips fredag 4. september:

Georgia - Skottland 3,60 - 3,10 - 1,85 B

Total odds: 1,85