SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Suarez starter!

Luis Suarez kommer rett fra OL til dagens kamp.

Luis Suarez kommer rett fra OL til dagens kamp. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Derfor tror vi på målkalas i dagens oddstips.

DEL

I dag er programmet preget av kvalifiseringskamper til Europaligaen.

111. Liverpool-FC Gomel (0-1) H

Sesongens første kamp på Anfield for de røde og spenningsmomentene er mange. Ny trener og ny spillestil skal presenteres for The Kop og det er ingen tvil om at Brendan Rodgers er svært sulten på å imponere fra start. Ifølge velinformerte The Times vil også Borini få sin debut, samtidig som det er klart at Luis Suarez kommer rett fra OL og inn i startoppstillingen. Han skrev denne uken under på en ny langtidskontrakt og vi blir ikke overrasket om han kroner dette med scoringer.

Første oppgjør i Hviterussland endte med en griseheldig 1-0-seier til Liverpool. Den satt langt inne og var rett og slett et ran etter en begredelig forstilling av scouserne.

Nå er det derimot kun litt over en uke til seriestart, og vi tror at Liverpool hever seg flere hakk foran hjemmepublikumet. Liverpool vinner med flere enn ett mål, og vi sier oss fornøyd med 1,47 i odds.

Kampstart klokken 2100.


80. Rosenborg-Servette FC H

Overbevisende Liverpool-seier kombinerer vi med et trønderlag i form. Trønderne berget 1-1 i borteoppgjøret i Sveits og er videre med seier eller et 0-0-resultat. Rade Prica har åpnet målkontoen etter langt tids tørke og det stemmer bedre og bedre for Jan Jönssons menn. Sist banket de Aalesund 3-0. Vi tror de vinner denne. Kampen begynner klokken 1900 og går på Canal9.


Dagens dobbel blir som følger:

111. Liverpool-FC Gomel (0-1) 1,47 3,95 4,10 H

80. Rosenborg-Servette FC 1,52 3,40 5,00 H

Total odds: 2,2344