SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Svekket Ecuador får trøbbel i Quito

Ecuadors Enner Valencia er ute i denne kampen. Det svekker Ecuador.

Ecuadors Enner Valencia er ute i denne kampen. Det svekker Ecuador. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Her er torsdagens oddstips!

DEL

Gårsdagens hovedtips på Fyllingen gikk inn til flotte 1,95 i odds. Den oddsen var betydelig høyere enn andre bookmakere. Vår innsats var 250 kroner. Dermed fikk vi et pent overskudd på onsdagens oddstips.

Torsdagens oddsprogram er interessant. Der er det blant annet ishockey fra Norge, Sverige, KHL og NHL, men det er jo selvsagt EM-playoffkampen mellom Norge og Ungarn som er høydepunktet for tipperne torsdag.

Midtukekupongen: Statistikken er på Norge sin side

Ecuador - Uruguay B

VM-kvalifisering, CONMEBOL. Ecuador har alltid hatt fordel av å spille hjemme på Estadio Olimpico Atahualpa i Quito som ligger 4759 meter over havet, men i denne VM-kvaliken har de også vist at de kan levere gode resultater på bortebane.

De sjokkerte med å vinne 2-0 i Buenos Aires mot Argentina i den første kvalikkampen, og de fulgte opp med å vinne 2-0 på hjemmebane mot Bolivia.

Uruguay har også fått en god start på kvaliken. I likhet med Ecuador har de vunnet begge sine to første kamper i kvaliken uten å slippe inn mål. De viste at de taklet å spille i høyden borte mot Bolivia. Da vant Uruguay 2-0. I forrige runde slo de Colombia 3-0 hjemme i Montevideo. Nå skal de opp i høyden i Andesfjellene igjen.

Ecuador røk ut av gruppespillet i VM i Brasil i fjor, og de klarte heller ikke å imponere i Copa Amerika tidligere i år. Ecuadorianerne vil forsøke å forlenge seiersrekken i VM-kvaliken, men jeg tror de kan få problemer med å klare hjemme mot Uruguay.

Ecuador har strtet med det samme laget i begge de to første kampene, men i denne kampen har de flere tunge fravær. Antonio og Enner Valencia er begge ute med skader, i tillegg har også Michael Arroyo havnet på skadelisten siden sist. Heller ikke Renato Ibarra rekker kampen mot Uruguay.

Det betyr at Felipe Caicedo, som scoret ett sent mål på straffespark mot Boliva, vil sannsynligvis starte på topp sammen med Bolanos. Ecuador hat et bra lag, men fraværene vil svekke dem.

Ecuador stiller antakeligvis med denne startelleveren (4-4-2): Dominguez – Paredes, Achiller, Erazo, Ayovi – Montero, Quinonez, Noboa, Cazares – Bolanos, Caicedo.

Uruguay på sin side har levert gode resultater, selv om de mangler nøkkelspilleren Luis Suarez. Barcelona-spilleren er fortsatt supspendert, men Edinson Cavani er tilbake til denne kampen etter å ha måttet stått over machen mot Colombia på grunn av en skade. 

Torsdagens kamp blir ikke enkel for Uruguay, men jeg tror de har gode muligheter til å ta med seg alle poengene fra Quito fordi Ecuador er kraftig svekket. Men det er aldri enkelt å møte Ecuador i høyden. Det viser også resultatene mellom lagene her. Statistikken kun én seier til Uruguay på de siste fem bortekampene mot Ecuador.

Christian Stuani og Martin Caceres er usikre, mens Edinson Cavani er tilbake i startoppstillingen til denne kampen.

Trolig Uruguay-lagoppstilling (4-4-2): Muslera – Pereira, Gimenez, Godin, Caceres – Sanchez, Corujo, Gonzalez, Pereira – Rolan, Cavani.

Jeg synes det er litt rart at oddsen er satt så høyt på Uruguay. Det er selvsagt en viss U-fare når to formlag møtes slik, men jeg mener borteoddsen er så vidt høy at den frister mest. I alle fall når Ecuador mangler sentrale spillere i startoppstillingen sin.

Jeg satser på borteseier til 4,15 i odds. Vår innsats blir 100 kroner. Spillsetopp klokken 2155.

Her er vårt råtips torsdag 12. november:

Ecuador - Uruguay 1,75 - 3,15 - 4,15 B

Total odds: 4,15