SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Svekket Ecuador får trøbbel mot vertsnasjonen

Vår oddstipper tror at Enner Valencia og Ecuador får det tøft i åpningskampen i Copa America mot Chile. Foto: Reuters

Vår oddstipper tror at Enner Valencia og Ecuador får det tøft i åpningskampen i Copa America mot Chile. Foto: Reuters Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Her er torsdagens dobbelttips!

DEL

ODDSTIPSTorsdagens oddsprogram består blant annet av kamper fra fotball-VM for kvinner, oppgjør i Copa America og kamper fra lavere divisjoner i Norge og Sverige. I tillegg er det objekter fra Bislett Games på programmet.

Spillsenteret: Vinn reisegavekort for 10 000 kroner

Kina - Nederland B

Fotball-VM kvinner, gruppe A. Kina møtte vertsnasjonen Canada i åpningskampen. Kineserne spilte veldig defensivt og var nær ved å klare uavgjort, men de tapte på et straffemål på overtid.

Nederland var best i en svak kamp mot New Zealand. De vant 1-0 etter scoring av Martens etter 33 minutter. Det vil være sikret avansement med seier i denne kampen. Da slipper de å ha press på seg når de møter vertsnasjonen Canada i siste gruppespillkampen. Det er nok en motivasjon for nederlenderne.

Nederlenderne har gode angrepsspillere i Melis og Martens. Kina må spille mer offensivt i natt enn de gjorde i åpningskampen. I alle fall om de håper på avansement. Det kan åpne for hollendernes offensive spillere. Jeg går for borteseier til 1.95 i odds.

Oddsen er satt ned fra 2.05 onsdag til 1.95 i odds torsdag.

Chile - Ecuador (0-1) H

Copa America. Den 44. utgaven av Copa America starter natt til fredag da Chile møter Ecuador på Estadio Nacional i Santiago. Vertsnasjonen Chile jakter sin første tittel noen sinen i Copa America, og de har et sterkt lag på papiret.

Stjernespillerne Claudio Bravo, Gary Medel, Arturo Vidal og Alexis Sanchez er alle klar til nattens kamp.

Ikke siden Marcelo Salas og Ivan Zamorano herjet for Chile har det vært større entusiasme rundt nasjonens landslag. Mye av æren tilskrives trener Jorge Sampaoli som har endret spillestilen siden han tok over laget i 2012.

De spiller med høyt tempo og møter motstanderne høyt på banen. De viste i VM i Brasil at de kan utfordre verdens beste nasjoner. De slo regjernede verdensmester Spania i gruppespillet, og de var bare uheldige som ikke slo Brasil i åttenededelsfinalen.

Ecuador er ingen kasteball, men de har slitt i Copa America. Laget har ikke vunnet en Copa America-kamp siden 4-0-seieren mot Venezuela i 2001! De er ni kamper på rad uten seier. De mangler stjernespilleren Antonio Valencia fra Manchester United.

Også Felipe Caicedo og midtbanespillerr Michael Arroyo er ute med skader. Enner Valencia og Jefferson Montero derimot er klare. De spiller til daglig for West Ham og Swansea i Premier League.Det blir tøft for dem i natt.

Trolig Ecuador-lag: Dominguez; Paredes, Ayovi, Mina, Achilier; Martinez, Noboa, Lastra, Bolanos, Montero; Valencia.

Chile må klare seg uten angriperen Esteban Paredes og midtbanespilleren Carlos Carmona som begge er skadet.

Chile stiller sannsynligvis med dette laget: Bravo; Silva, Medel, Jara; Isla, Beausejour, Aranguiz, Mena, Vidal; Vargas, Sanchez.

Vertsnasjonen har forventningene til en hel nasjon på sine skuldre, men med den kvaliteten de har i spillestallen så burde det gå greit å leve opp til dem.Ecuador er svekket.  Jeg tror Chile vinner med to mål eller mer i denne kampen.

Vår innsats blir 100 kroner. Spillestopp for dobbelen er klokken 2355!

Her er vårt dobbelttips torsdag 11. juni:

Kina - Nederland 3.10 - 3.10 - 1.95 B

Chile - Ecuador 2.25 - 3,30 - 2.35 H

Total odds: 4.38