SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Svekket Leverkusen taper

Bayer Leverkusen's Lars Bender gets medical assistance during their Champions League group E soccer match against BATE Borisov in Leverkusen, Germany September 16, 2015. REUTERS/Ina Fassbender

Bayer Leverkusen's Lars Bender gets medical assistance during their Champions League group E soccer match against BATE Borisov in Leverkusen, Germany September 16, 2015. REUTERS/Ina Fassbender Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er torsdagens oddstips!

DEL

OddstipsEuropa League står på programmet i dag. 16 lag skal i aksjon, og noen har en fristende høy odds.

Spillsenteret: Mangemillionær ble Lotto-millionær

Spillsenteret: – Kødder du, eller?

Villareal - Bayer Leverkusen H

Europa League, 8-delsfinale. Villareal trakk Bayer Leverkusen opp av bollen etter å tatt seg videre mot Napoli i første utslagsrunde. Lagene møttes også i Europa League i 2011. Den gang var det Villareal som kunne juble for avansement etter å ha vunnet 3-2 borte og 2-1 hjemme.

Villareal var i gruppe med Rapid Wien, Victoria Plzen og Dinamo Minsk, og tok seg relativt enkelt videre til utslagsrundene med fire seire, én uavgjort og ett tap. I første utslagsrunde møtte de som nevnt Napoli, men eliminerte også dem etter to sterke prestasjoner og 2-1 sammenlagt.

I hjemlig liga har spanjolene gjort en sterk sesong. De ligger på en 4.-plass og skal etter alle solemerker spille Champions League neste sesong. De tapte generalprøven til denne kampen 1-0 hjemme mot formsterke Las Palmas, men hadde før det gått 14 kamper på rad uten tap, og vunnet ni av dem.

Hjemme på El Madrigal har de solgule vært en hard nøtt å knekke. De vant samtlige tre hjemmekamper i gruppespillet av Europa League, og står med solide 11-2-2 i hjemlig liga. Det inkluderer hjemmeseire mot både Real Madrid, Atletico og Sevilla. Villareal er et hardtkjempende kollektiv som sjeldent slipper inn mål. 19 baklengs på 28 kamper er nest best i ligaen, bare Atletico er bedre (12).

Villareal mangler et par spillere til denne kampen. Jonathan dos Santos og Samuel er bekreftet som utilgjengelige, mens forsvarssjef Musacchio er usikker. Det er derimot småtterier sammenlignet med hvem Bayer Leverkusen må klare seg uten.

Sannsynlig laguttak Villareal: Areola – Mario, Bailly, Ruiz, Costa – Suarez, Bruno, Pina, Rukavina – Bakambu, Soldado.

Følg Spillsenteret på Facebook!

Bayer Leverkusen så bra ut denne sesongen og var lenge med i kampen om Champions League-spill, men tre tap på rad og uavgjort borte mot Augsburg forrige helg har sendt laget langt nedover på tabellen.

Tyskerne kom inn i Europa League etter å ha blitt nummer tre i sin Champions League-gruppe. De eliminerte Sporting Lisboa i førse utslagsrunde etter å ha vunnet 1-0 borte og 3-1 hjemme.

Leverkusen er veldig avhengig av at åpenbaringen Javier Hernandez setter sjansene sine. Mexicaneren har scoret på bestilling etter ankomsten fra Manchester United i august i fjor, men det er ikke særlig mange andre rundt han som lukter mål.

Mot Villareal må de i tillegg klare seg uten kapteinen og bærebjelken Lars Bender, forsvarsbauta Kyriakos Papadopoulos og kreative Kevin Kampl, som er bekreftet ute av kamptroppen.  I tillegg kjemper Jonathan Tah, Omer Toprak og Stefan Kiessling en kamp mot klokken for å rekke oppgjøret, men det er forvantet at i alle fall én av de er med.

Sannsynlig lagoppstilling Leverkusen: Leno – Wendell, Ramalho, Tah, Jedvaj – Kramer, Calhanoglu – Bellarbi, Brandt, Mehmedi – Chicharito.

Med tanke på at Leverkusen mangler såpass viktige spillere som de nevnt ovenfor så tror jeg de får det tøft i Spania. Denne kampen stinker ikke mål, men Villareal har noen sluggere på topp som kan skape trøbbel for hvilket som helst lag. Oddsen på hjemmeseier er gledelig høy, og jeg satser 100 kroner på Villareal! Spillstopp er 2100.

Vårt tips:

Villareal - Bayer Leverkusen 2,10 - 3,25 - 3,05 H

Totalodds: 2,10