SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Svekket Stoke taper på Anfield

Stoke-kaptein Ryan Shawcross skadet seg i helgens kamp mot Leicester. Han er ute i cupkampen mot Liverpool.

Stoke-kaptein Ryan Shawcross skadet seg i helgens kamp mot Leicester. Han er ute i cupkampen mot Liverpool. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er tirsdagens dobbelttips!

DEL

OddstipsEn herlig start på oddsuken. Vi fikk inn en fulltreffer på Burnley. De knuste Derby hele 4-1, og hjemmeseieren ga fine 2,40 i odds. Vi bommet dessverre på råtipset vårt på Le Havre, men vi gikk likevel med et lite overskudd totalt!

Flott oddsprogram tirsdag med en rekke spennende kamper fra England. Det er blant annet FA-cup med Liverpool og Stoke, og det er kamper fra Mesterskapsserien, League One og League Two. I tillegg er det drøssevis med ishockeykamper fra hele Europa, og natt til onsdag er det full rulle i NHL!

Spillsenter: Bergenser vant 37,9 millioner

Klikk her for å spille Lotto!

Liverpool - Stoke H

Engelsk, ligacupen, semifinale. Kamp 2 av 2. Liverpool slo Stoke 1-0 på Britannia Stadium i den første semifinalen tidlig i januar. De får en enklere jobb i returkampen på Anfield.

Forutsetningene er enkle: Liverpool klarer seg med uavgjort, mens Stoke må vinne om de skal spille seg til Wembley. Vinneren møter enten Manchester City eller Everton i finalen. Stoke må frem på banen, og det vil gi rom til Liverpool offensivt.

Ibe scoret seiersmålet i den første kampen allerede etter 37 minutter, men det var Stoke som hadde ballen mest. Liverpool la seg bakpå etter 1-0-målet og kontrollerte inn seieren.

Christian Benteke, Joe Allen, Adam Lallana og Jon Flanagan er alle ventet å starte kampen, mens Firmino vil bli spart etter helgens elleville målkalas på Anfield.  Jürgen Klopp har fortsatt en lang skadeliste. Joe Gomez, Danny Ings, Divock Origi, Jordan Rossiter, Martin Skrtel og Daniel Sturridge er alle ute.

Stoke har en tøff oppgave. De må vinne på Anfield for å komme seg til Wembley. The Potters opplever en liten formdupp. De har tre tap på de seks siste kampene. I helgen tapte Mark Hughes' menn 0-3 mot Leicester.

Og jeg tror problemene fortsetter på Anfield.

De har nemlig ingen god statistikk i Beatles-byen. De har ikke vunnet på de seks siste forsøkene i Liverpool, og hele fire av kampene på Anfield har endt med tap.

Manager Mark Hughes har bekreftet at den viktige forsvarsspilleren Ryan Shawcross er ute til denne kampen. Marc Wilson vil antakeligvis erstatte ham. Også keeper Shay Given og stopperne Marc Muniesa og Geoff Cameron er på skadelisten. Peter Crouch er friskmeldt, men Bojan starter sannsynligvis alene på topp.

Stoke må opp og frem på banen om de skal komme seg til Wembley. Det vil åpne opp for kontringer til Liverpool. Samtidig mangler Stoke en rekke viktige forsvarsspillere. Det svekker dem defensivt. Selv om jeg ikke synes oddsen er altfor attraktiv, så satser jeg på hjemmelaget til 1,65 i odds. Denne bruker jeg i en dobbel sammen med Walsall.

Fleetwood - Walsall B

Engelsk, League One. Fleetwood spilte 0-0 mot Doncaster i helgen. Det var lagets tredje starke poengdeling på rad, og deres femte uavgjorte kamp på de siste syv.

Det positive for Fleetwood er at de kun har ett tap på de seks siste kampene.

De ligger likevel på nedrykksplass. De innehar 21.-plassen av de 24 lagene i League One, men de har bare ett poeng opp til Shrewsbury over nedrykksstreken.

De har vist fine takter foran egne fans. På de seks siste kampene har de fire seire, en uavgjort og ett tap.

David Henen, som var på lån fra Everton, har returnert til Goodison Park på grunn av en ankelskade som har holdt ham borte fra fotballen i fire uker.

Walsall kjemper i andre enden av tabellen. De ligger på tredjeplass før tirsdagens kamp, men de er kun ett poeng bak Burton og Gillingham som okkuperer de to direkte opprykksplassene i øyeblikket. Med seier på bortebane mot Fleetwood kan de klatre helt til topps.

De hadde en svak kamp i helgen mot Blackpool. Den endte 1-1. Walsall dominerte kampen fra start, og de tok ledelsen i det 66. minutt. Men etter scoringen la de seg bakpå, og det straffet seg. De ble passive og på overtid utlignet Blackpool. Den feilen har de ikke råd til å gjøre tirsdag kveld. Jeg tror de har lært av det som skjedde i lørdagens kamp. De må slåss for hvert poeng om de skal rykke opp.

Det er flere gode grunner til å satse på Walsall, men den viktigste er at de er et sabla godt bortelag. Ja, de er ligaens beste bortelag. De står med 8-4-1 på de første 13 bortekampene sine.

Walsall-manager Sean O’Driscoll er ventet å bruke samme troppen som i lørdagens kamp. Jason Demetriou har slitt med kneproblemer, men han spiller tirsdagens kamp. Midtbanespilleren Isaiah Osbourne er fortsatt ute.

Jeg tror Walsall vinner denne matchen. Fleetwood vil nok forsøke å angripe foran egne fans, men det vil åpne opp rom for Walsall-spissene. Bortelaget har ikke råd til å gi vekk flere poeng om de vil rykke opp. Jeg går for borteseier til 2,40 i odds.

Vårt dobbelttips er Liverpool og Walsall. De gir 3,96 i odds. Vi satser 100 kroner, og spillestopp er klokken 2040.

Her er vårt dobbelttips tirsdag 26. januar:

Liverpool - Stoke City S TV 1,65 - 3,45 4,45 H

Fleetwood Town - Walsall FC 2,50 - 3,00 - 2,40 B

Total odds: 3,96

Klikk her for å spille på vårt dobbelttips!