SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Svensk superstart

Vi tror på Zlatan Ibrahimovic og Sverige mot Ukraina.

Vi tror på Zlatan Ibrahimovic og Sverige mot Ukraina. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Vi tror på Zlatan Ibrahimovic og Sverige mot Ukraina.

DEL

Langoddsprogrammet mandag preges fortsatt av EM, hvor det er to nye spennende kamper som står for tur når gruppe D innledes. I tillegg til EM-oppgjør, er det norsk 2. divisjonsfotball på mandagens langoddsprogram.


Ukraina – Sverige 2,25 3,10 2,90 B

EM-sluttspill, gruppe D. Ukraina og landslagssjef Oleg Blokhin har stort press på seg før lagets åpningskamp i mesterskapet. Det ukrainske landslaget, som naturligvis har hjemmefordel, skal ha kommet seg helt igjen etter en matforgiftning som satte en rekke spillere på sidelinjen før 0-2-tapet mot Tyrkia i siste treningskamp. Har ikke spilt en viktig landskamp siden VM-kvalifiseringen, varierende resultater i treningskampene. Har ikke det det beste forsvaret, og målvakt Andriy Pyatov spiller bare fordi Shovkovskiy er skadet og Rybka utestengt for doping. Trolig starter Sjevtsjenko (a) i støtterollen bak Milevskiy (a). Den tidligere Milan-spissen er ikke like god som han en gang var. Laget består nærmest utelukkende av spillere fra Dynamo Kiev og Shaktar Donetsk. De to klubbene bytter på å vinne seriemesterskapet hjemme i Ukraina, og hatet mellom de to klubbene er intenst.

Innbyrdes oppgjør:

2011-08-10: Ukraina-Sverige 0-1 Vennskapskamp

2011-02-09: Sverige-Ukraina 1-1 Vennskapskamp

2008-06-01: Sverige-Ukraina 0-1 Vennskapskamp

Sverige har et mannskap som skal være i stand til å hamle opp med vertsnasjonen. Laget er sterkt offensivt, hvor de har store stjerner som Zlatan Ibrahimovic (AC Milan), Markus Rosenberg (Werder Bremen) og Johan Elmander (Galatasaray), men svenskene har også andre mindre kjente spillere som kan få sine internasjonale gjennombrudd i mesterskapet; Ola Toivonen, Rasmus Elm, Sebastian Larsson og Kim Källström er alle potensielle matchvinnere.

Viktige Elmander skal ha kvittet seg med en skade, men får ikke starte mandag. Markus Rosenberg starter på topp sammen med Zlatan. Det var en bombe for svenske journalister.

Svenskene endte opp som beste toerlag i kvalifiseringen. Har levert gode resultater i privatlandskampene før mesterskapet, hvor de slo Island og Serbia. Spørsmålstegnet er det svenske forsvaret, men vi tror de klarer å demme opp for Ukraina i denne kampen.

Sveriges startellever: 1 Andreas Isaksson – 2 Mikael Lustig, 3 Olof Mellberg, 4 Andreas Granqvist, 5 Martin Olsson – 6 Rasmus Elm, 9 Kim Källström – 7 Sebastian Larsson, 10 Zlatan Ibrahimovic, 20 Ola Toivonen – 22 Markus Rosenberg.

Vi synes Sverige til 2,90 i odds virker å være et godt spill. Derfor satser vi på B i denne kampen. Spillestopp er klokken 20.40.


Her er dagens dobbeltips:

111. Ukraina - Sverige 2,25 3,10 2,90 B

SPILL PÅ TIPSET HER!