SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Swansea har presset på seg

Swanseas Angel Rangel fortviler etter å ha scoret mot Sunderland, men målet ble annullert for offside. Nå er waliserne falt under nedrykksstreken, og de trenger virkelig tre poeng i manafgens kamp mot Watford.

Swanseas Angel Rangel fortviler etter å ha scoret mot Sunderland, men målet ble annullert for offside. Nå er waliserne falt under nedrykksstreken, og de trenger virkelig tre poeng i manafgens kamp mot Watford. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er mandagens oddstips!

DEL

OddstipsDet ble en god oddsuke for BA/Spillsenteret, men en dårlig helg.

Mandagens langoddsprogram inneholder blant annet kamper fra italeiensk Serie B, spansk La Liga og engelsk Premier League.

Swansea City - Watford B

Engelsk, Premier League. Swansea er virkelig ille ute. De har kun én seier på de siste elleve kampene, og er i fritt fall på tabellen. Waliserne står med tre strake tap, og etter Newcastles seier mot West Ham i helgen falt Swansea under nedrykksstreken.

De tapte 2-4 mot Sunderland i forrige uke, selv om de ikke fortjente det. Forsvarsspilleren Kyle Naughton fikk et kontroversielt rødt kort etter 37 minutter, og to av de fire målene til Sunderland var offside. FA har i etterkant konkludert med at utvisningen av Naughton var feil, og de har annullert de røde kortet.

Swansea viste selv med ti mann at de var i stand til å spille god fotball, men det blir ikke delt ut stilkarakerer i fotball, og det er noe av problemet til waliserne. De må begynne å vinne kamper om de skal overleve i Premier League denne sesongen.

Det ser ut til at det er på hjemmebane de må gjøre det. De har nemlig tatt 13 av 19 poeng på hjemmebane denne sesongen. Manager Alan Curtis har ingen skader i troppen, og han kan derfor mønstre sitt beste mannskap til kampen mot Watford.

Sannsynlig Swansea-lag: Fabianski, Naughton, Fernandez, Williams, Taylor, Britton, Sung-yueng, Barrow, Sigurdsson, Montero, Ayew. 

Watford opplever også en formsvikt. De har fire ligakamper på rad uten seier. De tre siste kampene mot Manchester City, Tottenham og Southampton har de tapt, men det er håp for London-klubben.

Watford har nemlig en god bortestatistikk mot Swansea. De har kun tapt en av de siste fem kampene i Wales. London-laget har to seire og to uavgjorte.

The Hornets klarte ikke å score i sist kamp, og det er en uvanlig stuasjon for Watford. De har scoret i elleve av de siste tolv kampene. Manager Quique Sanchez Flores så laget sitt falle ned til tolvteplass etter tapet i forrige uke, men jeg tror de kan komme til å slå tilbake i kveld.

Joel Ekstrand og Tommy Hobaner ute med skader, mens Nathan Ake er suspendert.

Watford stiller trolig med denne startelleveren: Gomes, Nyom, Cathcart, Prodl, Ake, Abdi, Capoue, Behrami, Anya, Deeney, Ighalo.

Begge lagene trenger en seier her. Jeg tror det blir en jevn og tett kamp på Liberty Stadium. Swansea har hjemmebanefordelen, mens Watford har mest kvalitet i stallen, i alle fall slik jeg ser det. Jeg tror kvaliteten blir avgjørende. Watford tar en knapp seier til fine 2,85 i odds. Jeg satser 100 kroner, og spillestopp er klokken 2055.

Her er vårt oddstips mandag 18. januar:

Swansea City - Watford 2,25 - 3,15 - 2,85 B

Total odds: 2,85