SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Swansea utnytter krisen i Sunderland

Football - Arsenal v Sunderland - Barclays Premier League - Emirates Stadium - 20/5/15
Sunderland manager Dick Advocaat
Reuters / Eddie Keogh
Livepic
EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Football - Arsenal v Sunderland - Barclays Premier League - Emirates Stadium - 20/5/15 Sunderland manager Dick Advocaat Reuters / Eddie Keogh Livepic EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. Please contact your account representative for further details. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Her er lørdagens oddstips!

DEL

Lørdagens oddsprogram dominers av kamper fra engelsk fotball. Det er full runde i Premier League, Mesterspaserien, League One og League Two, i tillegg er det drøssevis av kamper fra norsk 2. divisjon.

Lørdagskupongen: Vi stoler ikke på Tottenham

Spillsenter: Vi gir vekk reisegavekort for 10 000 kroner

Sunderland - Swansea B

Engelsk, Premier League. Sunderland unngikk nedrykk i tolvte time sist sesong. Det var tredje sesongen på rad at laget slapp med skrekken. Det spørs om ikke flaksen snart er brukt opp på Stadium of Light.

Lørdag skal de virkelig få kjørt seg. Da møter Sunderland et Swansea-lag som har imponert i de to første kampene. Spesielt offensivt har waliserne vært gode, men det er flere grunner til at jeg tror Sunderland går på sesongens tredje strake tap.

 • Det er krise i Sunderland - etter to kamper. Søndag var det krisemøtet i klubben, og tema på møtet var hvor dårlige Sunderland hadde opptrådt defensivt i de to første kampene. De har sluppet inn syv mål på de to første kampene.
   
 • Sunderland hadde tilsynelatende overkommelige motstandere i de første kampene, men er likevel tabelljumbo i Premier League etter to serierunder. Laget fra Nordøst-England har tapt de to første kampene mot henholdsvis Leicester (2-4) og Norwich (1-3). Det burde gi grunn til bekymring.
   
 • Swansea har vunnet fem av de siste tolv oppgjørene mot Sunderland.
   
 • Swansea har kun tapt ett av de siste tolv oppgjørene mot Sunderland. Det var på Stadium of Light i 2012. Den gangen endte kampen med 2-0-seier til Sunderland.
   
 • Etter å ha sørget for at Sunderland overlevde i Premier League sist sesong annonserte Dick Advocaat at han kom til å gi seg. Styret i klubben overtalte ham til å fortsette, men allerede etter to kamper snakkes det om at nederlenderen kan komme til å forlate Stadium of Light. Den usikkerheten er ikke bra.
   
 • Med tanke på de defensive problemene til Sunderland, er det et dårlig tidspunkt å møte Swansea som hylles for sitt offensive spill.  Swansea startet sesongen med å spille 2-2 mot Chelsea på bortebane. Jose Mourinhos mannskap er blant de såkalte ekspertene regnet som den største gullfavoritten denne sesongen. De fulgte opp med å vinne 2-0 mot Newcastle i en kamp de dominerte.

Jeg er ikke ikke i tvil: Swansea vinner denne kampen. De spiller god angrepsfotball, og jeg tror de vil ta en grei seier på bortebane mot Sunderland.  Manager Garry Monk har et solid forsvar, en kreativ midtbane og en spennende spissduo i Gomis og Ayew. Det skal være godt nok til å ta tre poeng på Stadium of Light.

2,00 i odds på et Swansea-lag som viser fin form synes jeg er et bra singeltips. Vår innsats blir 250 kroner. Spillestopp klokken 1555.

Her er vårt singeltips lørdag 22. august:

Sunderland - Swansea City 3,25 - 3,25 - 2,00 B

Total odds: 2,00