SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Taper aldri mot England

 Egil «Drillo» Olsen stiller med et sterkt lag til treningskampen mellom Norge og England, til tross for skader.

Egil «Drillo» Olsen stiller med et sterkt lag til treningskampen mellom Norge og England, til tross for skader. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Det blir ingen drømmedebut for Roy Hodgson som engelsk landslagssjef. Sjekk vårt oddstips!

DEL

Langoddsprogrammet lørdag tilbyr en privatlandskamper i fotball og mange kamper fra de lavere divisjonene i Norge. I tillegg er det også spill på finalen i Melodi Grand Prix som går av stabelen i kveld.

Vi har holdt oss til fotballen.

Norge - England

Privatlandskamp, fotball. Storkamp på et fullsatt Ullevaal i kveld. Men husk på at dette er en betydningsløs treningskamp.

Drillos kom seg som kjent ikke til EM, men det er neppe problemer med motivasjonen. Bortsett fra at stopperne Thomas Rogne (Celtic) og Håvard Nordtveit (Borussia Mönchengladbach) har måttet trekke seg fra troppen på grunn av skader, men Drillo stiller likevel med et slagkraftig mannskap til denne kampen.

Kveldens kamp blir debutkampen for tidligere Viking-trener Roy Hodgson som engelsk landslagssjef. England møter Belgia i den siste treningskampen før EM, og det virker som den har høyere prioritet enn denne kampen.

Hodgson har valgt å gi Chelsea-spillerne John Terry, Gary Cahill, Ashley Cole og Frank Lampard fri, mens Wayne Rooney står over med skade.

Høyreback Glen Johnson, midtbaneankeret Scott Parker og den unge spissen Danny Welbeck er også usikker til kveldens møte.

Innbyrdes oppgjør:

1993-06-02: Norge-England 2-0 VM kvalifisering

1992-10-14: England-Norge 1-1 VM kvalifisering

1981-09-09: Norge-England 2-1 VM kvalifisering

1980-09-10: England-Norge 4-0 VM kvalifisering

Norsk Tipping 2,12 på England er konkurransedyktig i markedet, men vi synes denne kampen virker helt åpent. Drillo har aldri tapt mot England som landslagssjef. Han gjør det heller ikke i kveld. Vi tror mest på uavgjort. U gir 3,10 i odds, og det er spillbart, selv om vi helst skulle sett at den var noe høyere?

Her er dagens oddstips:

92. Norge - England 3,15 3,10 2,12 U

SPILL PÅ TIPSET HER!

Innsatsen styrer du selv