SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Taper aldri mot tyske lag på Anfield

Vår tippeekspert tror at 
Philippe Coutinho og Liverpool går videre i Europaligaen.

Vår tippeekspert tror at Philippe Coutinho og Liverpool går videre i Europaligaen. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Vi har fylt ut midtukekupongen for deg!

DEL

MidtukekupongenFor en herlig midtukekupong denne uken. Samtlige tolv kamper er hentet fra sluttspillet i Europaligaen.

Nå er bonuspotten steget til hele tre millioner kroner, og pausepotten har økt til 200 000 kroner.

Spillsenteret: Mangemillionær ble Lotto-millionær

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Nederst i saken finner du spillforslag som kan leveres direkte på nett eller mobil

1. Liverpool - Augsburg H

Det første oppgjøret i Tyskland endte 0-0, men Liverpool hadde de største sjansene. Liverpool har spilt 14 hjemmekamper mot tyske lag, og de har aldri tapt. De står med elleve seire og tre uavgjorte. Augsburg har vunnet sine to siste bortekamper i Europa, men jeg tror de kommer til kort på Anfield. Liverpool er ubeseiret i fem Europaliga-kamper, og de taper ikke denne heller.

2. Rapid Wien - Valencia B(U)

Gary Neville har endelig fått skikk på Valencia. De står med tre seire på rad: To i La Liga og de knuste Rapid hele 6-0 på Mestalla i Europaligaen. Rapid tar aldri igjen 0-6, så det spørs om de vil spare spillere i denne kampen. Det var klasseforskjell da lagene møttes i Spania, og jeg venter at Valencia heller ikke taper returmatchen i Østerrike.

3. Athletic Bilbao - Marseille H(U)

Athletic viser svak form i La Liga, hvor de har tapt de to siste kampene. Men: De vant 1-0 på bortebane mot Marseille. Bilbao viser fin form i Europa. De er ubeseiret i fem Europaliga-kamper på rad. Marseille har trøblet de gangene de har møtt spanske lag på bortebane. På fem kamper har de fire tap og en uavgjort. Jeg har størst tro på hjemmelaget, men det er også en viss fare for at denne kampen kan ende uavgjort.

4. Lazio - Galatasaray H

Italienerne spilte en god taktisk kamp da de klarte 1-1 i Istanbul. Nå kan de avgjøre alt på hjemmebane. I Roma har de en god statistikk mot tyrkiske lag. De har spilte seks hjemmekamper mot lag fra Tyrkia. Det har endt med tre seire og tre uavgjorte. Lazio har vært mye bedre hjemme enn borte denne sesongen. Jeg tror de vinner hjemme på Stadio Olympico.

5. Schalke 04 - Shakhtar Donetsk H(UB)

Kanskje den vanskeligste kampen på kupongen. Den første kampen endte 0-0. Shakhtar tapte alle tre kampene i gruppespillet i Mesterligaen uten å score, men dette er ikke Mesterligaen. Schalke er ubeseiret hjemme i Europa denne sesongen. De har to seire og en uavgjort. Jeg synes denne kampen er veldig åpen. Helgardering!

6. Bayer 04 Leverkusen - Sporting Lisboa H

Leverkusen tok en imponerende 1-0-seier i Lisboa. Sporting trives særdeles dårlig mot tysk motstand. De har kun vunnet to av 23 kamper mot tyske lag. Saken blir ikke bedre av at Leverkusen viser fin hjemmeform i Europa. De står med tre seire og to uavgjorte. Leverkusen sikrer avansement her!

7. Molde - Sevilla B

Molde tapte 3-0 i Andalucia, og de kommer aldri i livet til å snu dette på hjemmebane. Det er bare å lese statistikken, så skjønner du hvorfor: Romsdalingene har møtt spanske lag syv ganger, men aldri vunnet. Det har heller ikke maktet å score hjemme mot spansk motstand. De har et ørlite håp om å snu trenden her. Sevilla har nemlig tapt sine tre bortekamper i Europa, og de trenger ikke å vinne for å gå videre. Jeg tror imidlertid at talent trumfer innsats her. Solid borteseier!

8. Manchester United - Midtjylland H

Midtjylland sjokkerte hele fotball-Europa da de slo United 2-1 på hjemmebane, men United slo tilbake i mandagens FA-cupkamp. United vil videre i Europaligaen, og de kommer til kjøre på fra start. De har aldri tapt på Old Trafford mot et dansk lag, og de gjør det ikke denne gangen heller.

9. Tottenham - Fiorentina H(U)

Det første oppgjøret endte 1-1 i Firenze. Tottenham har en god statistikk mot italienske lag hjemme i London. Seks kamper har gitt tre seire og tre uavgjorte. Spurs er også ubeseiret i åtte hjemmekamper i Europa. Fiorentina, som henger godt med i Serie A, skal få det tøft her. De har seks seire og to uavgjorte. Alt tyder på hjemmeseier!

10. FC Porto - Borussia Dortmund U(B)

Porto klarte ikke stoppe Pierre-Emerick Aubameyang, Marco Reus, Shinji Kagawa og Henrikh Mkhitaryan i Tyskland, og jeg ser ikke hvordan de skal gjøre det i Portugal. Dortmund har tre seire og én uavgjort på de fire siste bortekampene i Europa. Porto var ubeseiret i tolv Europa-kamper før de tapte mot Dynamo Kiev i november. Det er aldri lett å vinne i Porto. Jeg har mest tro på uavgjort!

11. Napoli - Villarreal  H(U)

Napoli er inne i en tung periode. Italienerne tapte 1-0 i Spania, og de står uten seier i de tre siste kampene. Men: De har aldri tapt mot spanske lag på hjemmebane. Napoli er også ubeseiret i de siste 16 hjemmekampene i Europa! Villarreal har en tøff oppgave foran seg! For tøff, tror jeg. Napoli går videre.

12. Basel - St. Etienne  H

Basel tapte 2-3 i Frankrike, men de fikk med seg to viktige bortemål. Basel har bare én seier på de fire siste kampene på St. Jakob-Park i Europa-kamper. Sveitserne har likevel mer rutine fra denne typen kamper. Det vil bli avgjørende, tror jeg. Går for hjemmeseier.