SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Tettey & Co får trøbbel

Vår oddstipper tror at Norwich og Alexander Tettey taper mot Southampton i ettermiddag.

Vår oddstipper tror at Norwich og Alexander Tettey taper mot Southampton i ettermiddag. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er lørdagens oddstips!

DEL

OddstipsSpillsenteret leverte ikke oddstips nyttårsaften og 1. nyttårsdag, så vi stiller uthvilt til de første oddstipene i 2016.

På lørdagens oddsprogran er det som vanlig full runde i de fire øverste divisjonene i England og det er samtidig også kamper fra La Liga i Spania. Det er også dueller fra lørdagens fellestarter i Tour De Ski. I tillegg spilles det en rekke kamper i NHL ishockey natt til søndag.

Spillsenter: Lik Spillsenteret på Facebook, og vinn reisegavekort!

Norwich City - Southampton B

Engelsk, Premier League. Norwich City har klatret over nedrykksstreken etter  to seire på de tre siste kampene. De slo Manchester United 2-1 borte på Old Traford , og kanarifuglene slo Aston Villa 2-0 på hjemmebane sist.

Tapet kom mot Tottenham (0-3) på White Hart Lane, men det er ingenting å skjemme seg. Det er bare ett lag som har slått Tottenham på hjemmebane så langt denne sesongen. Newcastle vant 2-1 i Nord-London 13. desember.

Alex Neils mannskap ligger på 15.-plass med 20 poeng, men hjemmestatistikken viser at de er ustabile på eget gress. De står med 3-3-3 hjemme på Carrow Road.

Selv om de slo Aston Villa sist, så spilte de ingen god kamp. De hadde likevel marginene med seg, og det gjorde at de klarte å ta tre poeng. Jeg tror de får en vanskeligere oppgave mot Southampton.

Matthew Jarvis er ute med skade, mens Andre Wisdom er usikker hos Norwich.

Sannsynlig Norwich-lag: Rudd, Martin, Bennett, Bassong, Brady, Howson, Mulumbu, Tettey, Redmond, Hoolahan, Mbokani.

Southampton har vært inne i en elendig periode. Ronald Koemans menn har kun én seier på de siste syv kampene. Seieren kom hjemme på St. Mary's hvor de overraskende høvlet over serieleder Arsenal. Selv om The Gunners var svake i den kampen, så viste Southampton hvor gode de kan være når det fungerer for dem.

The Saints har tatt poeng i kampene mot lagene fra nedre halvdel av tabellen. De har vunnet mot Sunderland, Bournemouth og Norwich, og de har spilt uavgjort mot Newcastle og Aston Villa.

Southampton har scoret fem mål på de to siste kampene i Premier League. Det virker som selvtilliten til spillerne har økt etter at seieren mot Arsenal.

Manager Ronald Koeman mangler angriperne Jay Rodriguez og Graziano Pelle. Det er to tunge fravær. Florin Gardos og Fraser Forster er også ute, mens Oriol Romeu er suspendert. Cedric Soares er usikker.


Southampton stiller med dette laget: Stekelenburg, Martina, Fonte, Dijk, Bertrand, Wanyama, Ward-Prowse, Davis, Mane, Tadic, Long

Statistikken taler til outhamptons fordel. De er ubeseiret i ni av de siste ti kampene mot Norwich. De slo dem 3-0 tidligere denne sesongen, og jeg tror de kan ta tre poeng også denne gangen. Jeg går for borteseier til  2,15 i odds. Innsatsen vår blir 250 kroner. Spillestopp klokken 1555.

Her er vårt singeltips lørdag 2. januar:

Norwich City - Southampton 2,95 - 3,20 - 2,15 B

Total odds:  2,15