SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

The Gunners vinner Nord-London-derbyet

Football - Arsenal v Bayern Munich - UEFA Champions League Group Stage - Group F - Emirates Stadium, London, England - 20/10/15
Mesut Ozil celebrates after scoring the second goal for Arsenal 
Reuters / Dylan Martinez
Livepic
EDITORIAL USE ONLY.

Football - Arsenal v Bayern Munich - UEFA Champions League Group Stage - Group F - Emirates Stadium, London, England - 20/10/15 Mesut Ozil celebrates after scoring the second goal for Arsenal Reuters / Dylan Martinez Livepic EDITORIAL USE ONLY. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er søndagens oddstips!

DEL

OddstipsSøndagens oddsprogram består blant annet av den siste serierunden i eliteserien, i tillegg er det kamper fra alle de store ligaene i Europa. Det er blant annet to store byderby: AS Roma møter Lazio i Roma, mens Arsenal møter Tottenham til lokaloppgjør i Nord-London.

Søndagskupongen: Viking redder Start

Spillsenter: Oldemor fra Bergen vant syv millioner i Lotto

Arsenal - Tottenham H

Engelsk, Premier League. Nord-London-derby. Arsenal gikk på en smell i Mesterligaen mot Bayern Munchen onsdag. De tapte hele 1-5 i Tyskland. De ligger svett an i Mesterligaen etter stortapet. Det er bare syltynn teori som holder liv i håpet om avansement. Arsene Wengers menn må belage seg på å kjempe om tredjeplassen som gir spill i Europaligaen.

De svake resultatene i Mesterligaen gjør at Arsenal kan konsentere seg om Premier League, og der gjør de det bra. Etter fem seire på rad har Arsenal klatret opp på delt førsteplass sammen med Manchester City. Begge lagene har 25 poeng. Arsenal har imponert i oktober. De har 16-3 i målforskjell på de fem siste kampene i Premier League.

Skadene på Theo Walcott og Alex Oxlade-Chamberlain er selvsagt en strek i regningen for Arsene Wenger, men Santi Cazorlaog Mesut Ozil har vist klassespill.

Tottenham har også vært gode. De har vunnet de to siste kampene og de har et greit uavgjort-resultat mot Liverpool. Torsdag fortsatte de den gode hjemmestatistikken. Da slo de Anderlecht 2-1 på White Hart Lane. Dermed er Spurs ubeseiret på hjemmebane denne sesongen.

Statistikken er imidlertid på Arsenals side. Tottenham har nemlig kun vunnet ett av de siste 26 Nord-London-derbyene på Arsenals bane. Og : Arsenal har kun tapt én av de siste seks kampene mot Nord-London-rivalen.

Alexis Sanchez har ikke scoret for Arsenal i de tre siste kampene, og jeg tror han vil være tilbake på scoringslisten i denne kampen. Han pleier vanligvis å stå frem i store kamper som denne, og jeg er overbevist om at han vil gjøre det igjen.

Selv om Tottenham kun har ett tap denne sesongen, så tror jeg Gunners vil være det beste laget søndag ettermiddag. Ozil og Alexis Sanchez er i kjempeform, og hvis de spiller opp mot sitt beste så vinner Arsenal komfortabelt. Kampen mot Manchester United viste hva Arsenal er god for, og spiller de på samme måte i Nord-London-derbyet, ja, da vil Spurs få trøbbel.

Jeg holder en knapp på hjemmelaget her. 1,65 i odds er ikke all verden, men jeg kjører 250 kroner i innsats på dette tipset. Spillestopp er søndag klokken 1655.

Her er vårt singeltips søndag 8. november:

Arsenal - Tottenham 1,65 - 3,60 - 4,35 H

Total odds: 1,65