SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Tid for skjerpings, Wigan!

For tre år siden kunne Jordi Gomez (t.v.) og Wigan feire seier i FA-cupen, tirsdag er det Football League Trophy  – altså cupen for nivå 3 og 4 i England – de spiller i. Sånn kan det gå, men vi tror i hvert fall de slår Crewe!

For tre år siden kunne Jordi Gomez (t.v.) og Wigan feire seier i FA-cupen, tirsdag er det Football League Trophy – altså cupen for nivå 3 og 4 i England – de spiller i. Sånn kan det gå, men vi tror i hvert fall de slår Crewe! Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Bør kunne klare bunnlaget i League One.

DEL

Oddstips tirsdagVi begir oss ned i den såkalte Football League Trophy i tirsdagens oddstips. Dette er cupen for lagene i League 1 og League 2 i England, og vi starter med et lag som inntil ganske nylig var i helt andre sfærer på balløyen.

Crewe Alexandra - Wigan Athletic  3,65  3,30  1,75  B

Wigan har hatt et fall av dimensjoner. De vant FA-cupen så seint som i 2012, i en sjokkseier over Manchester City. De rykket ned i Championship samme vår, uten at det akkurat var noe jordskjelv i fotballverdenen. For selv med åtte divisjoner i Premier League bak seg, er de ikke noen storklubb blant gigantene der borte. Men at de to år seinere skulle stupe ned i League 1, var derimot overraskende. Men det skjedde altså sist sesong.

De har heller ikke begynt spesielt bra på nivå 3, men nå har de i hvert fall ikke tapt på de fire siste, selv om tre av dem har endt uavgjort.

Crewe, derimot, har tapt. Igjen og igjen. De har tapt syv av elleve i League 1 i høst, de ligger sist – så jeg har god tro på at dette er overkommelig for Wigan.

Plymouth Argyle - Exeter City  1,70  3,30  3,90  H

Vi er i samme turnering, men her møtes to lag fra League 2. Der topper Plymouth, og det er det som gjør denne så fristende.

Engelske lag har sine supportere, også nedover i divisjonene, og tro ikke annet enn at det er full fyr i teltet hos Plymouth-fansen om dagen! De topper ligaen, og her kommer Exeter – et lag nede på  11. plass i samme divisjon – på besøk. Det er klart de skal ta dem!

Oddstips tirsdag:

Crewe Alexandra - Wigan Athletic  3,65  3,30  1,75  B

Plymouth Argyle - Exeter City  1,70  3,30  3,90  H

Odds: 2,97