SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Vi stoler ikke helt på Arsenal

Mesut Ozil og Arsenal gikk på en lei smell mot Swansea i forrige serierunde. Nå skal de møte et Everton-lag som har vist tegn til bedring. Det kan bli tøft.

Mesut Ozil og Arsenal gikk på en lei smell mot Swansea i forrige serierunde. Nå skal de møte et Everton-lag som har vist tegn til bedring. Det kan bli tøft. Foto:

Av

Arsenal tapte 1-3 mot bunnlaget Swansea tirsdag. Arsene Wengers menn får det tøft i lørdagens kamp mot Everton.

DEL

Lørdagsbongen (Bergensavisen) Det er en klassisk tippekupong denne lørdagen med utelukkende kamper fra England.

Arsenal satte ny klubbrekord da de kjøpte Aubameyang fra Dortmund tidligere denne uken. Han må levere på direkten om Arsene Wengers menn skal henge med i toppen av Premier League. The Gunners ligger allerede åtte poeng bak Chelsea og Liverpool som okkuperer henholdsvis fjerde- og tredjeplassen på tabellen. Olivier Giroud og Alexis Sanchez har dratt fra Nord-London til henholdsvis Chelsea og Manchester United.

Bonuspotten vokser fortsatt. Nå er den oppe i 2,7 millioner kroner. Pausepotten er på 180 000 kroner.

Nederst i saken finner du spillforslag som kan leveres direkte på nett eller mobil. Innleveringsfristen er lørdag klokken 1555.

Lørdagens singeltips: Villarreal lukter på en Mesterliga-billett

Søndagskupongen: Tottenham trives ikke på Anfield

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

1. Arsenal - Everton H(B)

Arsenal har både solgt og kjøpt i januar, det kan se ut som om Wenger får lov til å bygge videre på sitt evighetsprosjekt! Jeg tviler på om det er en god idé, laget henger i hvert fall ikke sammen bakover. Everton og Walcott fikk en opptur onsdag, jeg tar ingen sjanser!

2. Bournemouth - Stoke H

For en fest for Bournemouth mot Chelsea, 3-0-seier var det vel ingen i hele verden som hadde på oddsen! Nå kommer et Stoke som har fått inn Paul Lambert som ny manager, men det ble bare 0-0 hjemme mot skadeplagede Watford i midtuken.

3. Manchester United - Huddersfield H

Kjempetabber felte Manchester United mot Spurs, men jeg har ingen tro på at et fallende Huddersfield kan få til noe her. United er nødt til å reise seg kjapt, og de kunne knapt få en lettere oppgave enn dette, for ingenting stemmer for gjestene nå.

4. Leicester - Swansea H(U)

Vanskelig kamp, for Leicester på sitt beste er knallgode. Det er bare det at ligamesteren fra snart to år tilbake kun tar frem sitt beste i ny og ne. Onsdag viste de det ikke. Swansea har slått Liverpool og Arsenal i de to siste, men jeg nøyer meg likevel med HU.

5. West Bromwich - Southampton U

West Bromwich fikk som ventet bank av Manchester City onsdag. Dermed er de helt sist, og har ikke fått noen effekt av Pardew-ansettelsen. Det vil seg slett ikke for Southampton heller, og to lag i så sterk motvind har en tendens til å dele poengene.

6. Brighton - West Ham (U)B

Brighton fikk med seg ett poeng fra turen til nabobyen Southampton onsdag. Det hjelper for et lag i nedrykksfare, og de kan fortsatt stole på at gamle Glenn Murray scorer mål. West Ham har hatt et oppsving under David Moyes, og jeg holder dem som favoritt.

7. Fulham - Nottingham Forest H

Fulham er plutselig inne på playoff i Championship. Stefan Johansen & Co slet i høst, men nå har de seks seire og en uavgjort på de syv siste! Forest har bare vunnet én av sine åtte siste, så dette er en H.

8. Leeds - Cardiff (H)B

Det ser ut til å ligge i veggene på Elland Roand at når klubbens mange fans begynner å få troen, da skal det tapes. Gjerne 4-5 kamper på rad, sånn at tristessen igjen kan bre seg rundt storklubben. Cardiff har imponert, men kan det vare? Enten/eller her, spør du meg!

9. Sunderland - Ipswich (HU)B

Sunderland er fortsatt under streken, men har vunnet fire av de elleve siste. Det høres selvsagt ikke imponerende ut, men de vant bare én av de 14 første! Altså fremgang, og Ipswich er ikke akkurat i knallform. Her er det helt åpent!

10. Derby - Brentford H(U)

Derby har slitt i de siste hjemmekampene, to uavgjorte har gjort at de ikke knapper inn på Wolves selv om «ulvene» har begynt å rote. Brentford hadde en grufull start på sesongen, men siden har slutten av september har de vært blant de bedre lagene i divisjonen.

11. Preston - Hull U

Preston taper sjelden hjemme (5-6-3), men det blir altså for mye uavgjort til å hekte seg på i opprykkskampen. Hull fikk en opptur da de slo ut Nottingham av cupen, men det er jo å redde plassen som betyr noe. Vinner sjelden borte, men en del uavgjorte (1-5-8).

12. Norwich - Middlesbrough B

Norwich er mye bedre borte enn hjemme. Ikke bra, tyder ikke på en klubb og et lag i balanse, men nå har de vist tegn til generell bedring de siste ukene. Boro er for ustabile, og uten garderinger igjen blir dette en B.