SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Ingen ny smell for Spurs

Harry Kane og Tottenham skal til Rochdale, og vi har ingen tro på noen ny omkamp i FA-cupen for Spurs.

Harry Kane og Tottenham skal til Rochdale, og vi har ingen tro på noen ny omkamp i FA-cupen for Spurs. Foto:

Tottenham trenger ikke flere kamper.

DEL

Søndagskupongen (Bergensavisen) Tottenham måtte ha omkamp etter 1-1 borte mot Newport i forrige runde i FA-cupen. Jeg har svært liten tro på at det skjer igjen når de nå reiser til Rochdale. Hjemmelaget ligger i bunnen av League One, altså er de slett ikke i form. Og Harry Kane & Co trenger ikke flere kamper enn de allerede har.

B i kamp 1 på søndag, altså. Villareal bør også reise seg og får en sikker B mot Espanyol, og Atletico er bedre enn Athletic i Spania.

Sjekk all verdens tabeller og resultater på nifs.no

Innleveringsfrist søndag kl. 15.55. Lykke til!

Klikk her for å levere lørdagens Lotto-kupong

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

1. Rochdale - Tottenham  B

Dette er ikke noe å stusse på. Ja, Spurs klarte bare 1-1 borte mot Newport og måtte ha omkamp i forrige runde av FA-cupen, men det var et arbeidsuhell. De trenger ikke flere kamper enn de allerede har på planen, så de tar tak og slår bunnlaget i League One.

2. Leeds - Bristol City  U(HB)

Her er en godbit fra Championship, og med Leeds i aksjon er det egentlig bare å sette den hele med en gang. Laget er åpenbart umulig å lede, de snur på hælen og går fra fine seiersrekker til uker med tap flere ganger i året. Ergo også umulige på tippe, så ja: Hel.

3. Blackpool - Peterborough  U(B)

League One, der Blackpool er på en liten opptur med 1-3-1 på de fem siste, og tre kamper uten tap. Det gjør at de har fått en liten luke til nedrykk. Peterborough har kjørt en klassisk 4-4-2 på de ti siste, så jeg tror UB skal holde.

4. Real Betis - Real Madrid  (U)B

I spansk La Liga er Betis i flott form, med fire seire på de seks siste. Real Madrid har en elendig sesong til dem å være, og da blir det tradisjonen tro store opprenskninger i stall og ledelse. Men de har bare ett bortetap, så jeg kjører nok en UB.

5. Espanyol - Villarreal  B

Espanyol har ikke vunnet på fem kamper, og skal passe seg litt siden et par av de andre bunnlagene har tatt fart. Villareal er som vanlig inne på e-cup, men har tapt de to siste. Tror det bare gjør det mer sannsynlig med en B. Villareal er bra, og kan ikke rote mer nå.

6. Atletico Madrid - Athletic Bilbao  H

Atletico Madrid er de eneste som kan påberope seg å være i nærheten av Barcelona denne sesongen, de er «bare» syv poeng bak. Bilbao har utrolig nok spilt uavgjort i åtte av de tolv siste, men har taper de nok. 1-0.

7. FC Midtjylland - FC København  H(U)

I Danmark topper Midtjylland etter fantastiske elleve seire og en uavgjort på de tolv siste! I FCK får ofte genierklærte Ståle Solbakken så ørene flagrer etter en svak sesong. De «solgte seg ned» i fjor sommer, og får svi. Men kan Ståle lage litt krøll for serielederen?!

8. AaB - Brøndby  B

Det er kun bunnlaget Randers som har scoret færre enn Aalborgs ni hjemmemål. Det er dermed svært lite som tyder på at de kommer til å ta denne, for Brøndby er faktisk i enda bedre form enn serieleder Midtjylland. Gjestene her står med 11-3-0 på de 14 siste!

9. Borussia Mönchengladbach - Borussia Dortmund  B

Så var vi i 1. Bundesliga, der Mönchengladbach er ute av form. Tre strake tap gjør at de har falt av i kampen om e-cupplass. Dortmund er i mye bedre slag, de har 4-3-0 på de syv siste. Altså en klink B.

10. Lille - Lyon  B

I Frankrike lever Lille veldig farlig, bare ett poeng over streken. De har kun vunnet en av de fem siste, men også Lyon er ute av form. De har tre strake tap, men det er mot bra motstand. Lyon skal uansett være det beste laget her.

11. Marseille - Bordeaux  H(U)

Denne er ikke helt enkel. Jada, Marseille har 8-3-1 hjemme og 4-2-0 på de seks siste totalt, men Bordeaux er også i slag. De står med fire strake seire, men med tanke på hjemmestatistikken til Marseille skal HU holde.

12. Milan - Sampdoria  H(U)

I Italia nærmer Milan seg endelig europacup. Det hardtsatsende gamle mesterlaget, som for halvannet år siden fikk inn kinesiske eiere og penger, hadde en høstsesong de helst vil glemme. Sampdoria er på plassen foran, men på hjemmebane sier jeg H i utgang.