SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Toppkampen ender uavgjort

Olympique Lyon's Corentin Tolisso (2nd L) challenges Pedro Henrique (R) of Rennes during their French Ligue 1 soccer match at the Gerland stadium in Lyon, France, August 22, 2015.  REUTERS/Robert Pratta

Olympique Lyon's Corentin Tolisso (2nd L) challenges Pedro Henrique (R) of Rennes during their French Ligue 1 soccer match at the Gerland stadium in Lyon, France, August 22, 2015. REUTERS/Robert Pratta Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er søndagens oddstips!

DEL

OddstipsMange gode kamper på oddsprogrammet denne søndagen, med Tippeligaen, FA cupen og Seria A i spissen.

Rennes – Lyon U

Frankrike, Ligue 1. Kampen om den tredje og siste Champions League-plassen er åpen og ser ut til å stå mellom tre lag; Nice, som innehar 3.-plassen i øyeblikket, Rennes og Lyon. Derfor er søndagens kamp mellom de to sistnevnte av stor betydning.

Bak de tre favorittene lusker det også flere lag, men skal de knabbe Champions League-plassen må ganske mange resultater gå deres vei.Lyon var det eneste laget som klarte å presse suverene PSG forrige sesong, men har skuffet stort denne sesongen og ligger på 4.-plass. De røk hodestups ut av Champions League etter å ha levert elendig i gruppespillet, og har ingenting annet enn ligaen å spille for i avslutningen.

Lyon klarte å holde på sine store stjerner i fjor sommer, og forsterket heller med flere gode spillere. På papiret så de bedre ut enn i sølvsesongen, men har ikke klart å leve opp til forventningene. De er riktignok i god form nå, og har vunnet fem av sine siste seks kamper.

Rennes har etter tre sesonger i skyggenes dal vendt tilbake til kampen om Champions League-spill. De står med to strake seire i ligaen, og har bare tap én av sine siste fem kamper. Det som gjør kveldens kamp så spennende er at Rennes er det fjerde dårligste hjemmelaget i ligaen, mens Lyon er et like dårlig bortelag. Rennes har bare vunnet fem av 14 hjemmekamper, mens Lyon har tapt hele sju av 14 kamper på fremmed gress.

Hjemmelaget mangler Paul-Georges Ntep som er skadet og Giovanni Sio som er suspendert. Cheikh M’Bengue, Yoann Gourcuff og Mexer er usikker

Sannsynlig lagoppstilling Rennes: Costil – Danze, Mendes, Armand, M’Bengue – Fernandes, André – Grosicki, Dembele, Henrique – Boga.

Lyon må klare seg uten Mathie Valbuena og Aldo Kalulu som er skadet. Mapou Yanga-Mbiwa er suspendert, og Nabil Fekir er ikke i matchform etter en langvarig kneskade og står mest sannsynlig over.

Sannsynlig lagoppstilling Lyon: Lopes – Rafael, Koné, Umtiti, Morel – Tolisso, Gonalons, Darder – Ghezzal, Lacazette, Cornet.

Dette er en interessant kamp. Lyon er på papiret et klart bedre lag, men mangler noen viktige spillere. I tillegg er de katastrofalt dårlige borte. De har som nevnt vunnet fem av sine siste seks kamper, men fire av dem har vært på hjemmebane. Rennes har lagt grunnlaget for den gode sesongen på bortebane, men spiller mye uavgjort hjemme. Begge lagene er i god form, og jeg tror derfor de kommer til å nøytralisere hverandre. Det blir uavgjort, 1-1 kanskje. 100 kroner innsats. Spillstopp er 2055.

Vårt tips:

Rennes – Lyon 3,00 - 2,95 - 2,20 U

Totalodds: 2,95