SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Torino ryker ut av cupen mot storebror

Torino og Giuseppe Vives har en tøff oppgave foran seg mot storebror Juventus onsdag kveld.

Torino og Giuseppe Vives har en tøff oppgave foran seg mot storebror Juventus onsdag kveld. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er onsdagens dobbelttips!

DEL

OddstipsDet ble en strålende tirsdag for BA/Spillsenterets oddstips. Tirsdag innfridde Ipswich til 2,40 i odds i et flott singelspill (innsatsen var 250 kroner), og det ga oss et pent overskudd.

Onsdagens langoddsprogram er fylt av cupkamper fra Tyskland, Italia, Frankrike, Spania, Nederland og Belgia. Det er flere storklubber som er i aksjon.

Midtukekupongen: Hvor smeller cupbomben i Europa?

Spillsenter: Lik Spillsenteret på Facebook, og vinn reisegavekort!

Hull City - Reading FC H

Engelsk, Mesterskapserie. Etter fire kamper på rad uten seier, vant Hull hjemme mot tabelljumbo Bolton i helgen. Hull vant 1-0 etter scoring av Chuba Akpom, men Steve Bruce sitt mannskap imponerte ikke spillemessig. Det viktigste var likevel å komme tilbake på vinnersporet.

Det er vanskelig å slå Hull på hjemmebane. På KC Stadium står vertene med 7-2-1. Det eneste tapet kom mot opprykksfavoritten Derby.

De har også en solid målforskjell. Den viser 17–5. Det er bare Middlesbrough som har sluppet inn færre mål enn dem på hjemmebane denne sesongen.

Hull ligger på fjerdeplass med 38 poeng før onsdagens kamp. Det vil være viktig å vinne mot Reading for å unngå at avstanden opp til de to direkte opprykksplassene ikke blir lenger.

Reading startet sesongen fantastisk. De hadde kun to tap på de tolv første kampene, men halve oktober, hele november og starten av dsember har vært en sammenhengende netur. De har kun én seier på de ni siste kampene.

Etter tapet mot QPR for to uker siden fikk manager Steve Clark sparken, men den første kampen uten Clarke ved roret endte med tap. Reading tapte 0-1 mot Preston. Det er foreløpig ikke kommet på plass en erstatter for Clarke.

Tapet mot Preston var lagets tredje på rad. Berkshire-laget virker helt ute av form, og de har falt ned til midten av tabellen og har fått en luke opp til play-off. På bortebane har Reading 3-2-5 denne sesongen, og samtlige av deres fire siste bortekamper har endt med tap.

Vertene må klare seg uten Michael Dawson og Alex Bruce. Stephen Quinn og Aaron Tshibola mangler hos gjestene. 

Hull er gode på hjemmebane, og jeg tror de vinner her. 1,75 i odds er ok, og jeg bruker denne i en dobbel.

KAA Gent - KV Mechelen H

Belgisk cup, kvartfinale . Gent er inne i en helt fantastisk sesong. De topper den belgiske ligaen, tre poeng foran Club Brugge, og de har gått videre til åttendedelsfinalen i Mesterligaen i debutsesongen.

Vertene vant 3-0 mot Eupen i 16-delsfinalen, og de slo Zulte 1-0 i åttendedelsfinalen. Det venter tøffere motstand i kvartfinalen, men Gent har et solid innbyrdes overtak på hjemmebane mot Mechelen. De står med 11-1-2 i Gent.

De har også vært gode mot Mechelen i cupen. Det står 2-0-0 i innbyrdes oppgjør i cupsammenheng.

Mechelen har vist fin form i starten av desember. De slo Waasland 2-1 i åttendedelsfinalen i cupen, og de har vunnet 3-2 mot Mouscron i ligaen og i forrige serierunde spilte de 1-1 mot Lokeren.

Matthys og Cisse er ute hos Mechelen.

Disse lagene spilte 2-2 da lagene møttes på samme banen i august, men jeg tror ikke det skjer igjen. Gent er stinne av selvtillit, og jeg tror de kontrollerer inn seieren her. 1,40 i odds er selvsagt ikke godt nok som singelspill, men denne brukes i en dobbel.

Vårt dobbelttips blir Hull + Gent. Det gir 2,45 i odds. Innsatsen vår blir 250 kroner. Spillestopp klokken 2040.

Her er vårt dobbelttips onsdag 16. desember:

Hull City - Reading FC 1,75 - 3,25 - 3,90 H

KAA Gent - KV Mechelen 1,40 - 3,95 - 5,35 H

Total odds: 2,45