SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Toronto taper uten superspissene

Toronto FCs Michael Bradley jubler sammen med Jozy Altidore etter sistnevntes scoring mot Chicago. I natt mangler Toronto sine to beste angriepre.

Toronto FCs Michael Bradley jubler sammen med Jozy Altidore etter sistnevntes scoring mot Chicago. I natt mangler Toronto sine to beste angriepre. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er onsdagens oddstips!

DEL

OddstipsDet ble en ny, god dag for BAs tips tirsdag, da vi traff på singeltipset vårt for tredje dag på rad. Dessverre gikk ikke dobbelttipset vårt inn.

Høydepunktet på langoddsprogrammet denne onsdagen er Brann-Jerv på Stadion, men oddsen på Brann er litt lav til å brukes som singel.

Toronto FC - New York Red Bulls B

Amerikansk, MLS. Red Bulls topper Eastern Conference, åtte poeng foran Toronto. De har muligheten til å vinne Supporters Shield, som tildeles det laget som tar flest poeng i grunnspillet i MLS. NY står med 54 poeng på 31 kamper, mens Dallas har 51 poeng på like mange kamper. LA Galaxy har også 51 poeng, men de har en kamp mer spilt.  

Red Bulls møter et svekket Toronto-lag. Kanadierne mangler to av sine viktigste spillere. Sebastian Giovinco og Jozy Altidore spilte landskamper for henholdsvis Italia og USA tirsdag kveld, og de rekker ikke denne kampen.

Laget fra Canadas største by står med tre strake hjemmeseire. De slo Chicago 3-2, og de har vunnet 3-1 mot Colorado og nå sist mot Philadelphia. Giovinco og Altidore scoret seks av de ni målene til kanadierne. Det viser hvor sentrale de to spillerne er for Toronto.

De to angriperne har scoret totalt 33 av Torontos 55 mål så langt denne sesongen, og laget vil naturligvis være svekket uten dem. Det tror jeg NY Red Bulls vil utnytte.

NY Red Bulls viser fin form. De har vunnet de to siste kampene sine 2-1 mot Colombus Crew og Montreal Impact. Begge på hjemmebane. Newyorkerne er også et brukbart bortelag. De er det nest beste bortelaget i ligaen, bare Vancouver tar mer poeng på fremmed gress enn Red Bulls.

Red Bulls iog Toronto møtes for andre gang denne sesongen. Bradley Wright-Phillips (ja, han er sønnen til den tidligere Arsenal-spissen Ian Wright), Anthony Wallace og Gonzalo Verón scoret målene da New York-laget vant 3-0 hjemme på Red Bull Arena. De har hatt et godt tak på kanadierne i de siste kampene, og de er ubeseiret i de tre siste møtene mot Toronto. Toronto har faktisk kun vunnet én av de siste 14 kampene mot Red Bulls.

Jeg tror Toronto kommer til å slite offensivt i denne kampen. Luke Moore har kun startet seks kamper denne sesongen, og spilt kun 38 minutter siden 13. september. Herculez Gomez er heller ingen målgarantist. Han har spilt fire kamper for Toronto, og alle fire kampene har Toronto tapt.

Bradley Wright-Phillips har bare ett mål på de fem siste kampene for NY, men det kan løsne for ham mot Toronto.

Det er flere grunner til at jeg stoler på bortelaget i denne matchen. Toronto er er et av lagene som slipper inn flest mål i MLS. Det er bare Orlando som har sluppet inn flere enn dem. Nå møter de laget som har scoret flest mål i ligaen denne sesongen.

Red Bulls står med 55 mål så langt. I tillegg var Red Bulls flere hakk bedre enn Toronto sist gang lagene møttes i Harrison i sommer, og med de tunge fraværene offensivt hos Toronto har jeg vanskelig for å se at de skal kunne slå newyorkerne.

Men: Red Bulls kan ikke ta lett på oppgaven. Toronto har fortsatt midtbanesjefen Bradley på plass, men det spørs hva han kan gjøre på egenhånd.

Jeg tror ikke at det er nok. NY Red Bulls skal vinne denne kampen, og oddesen er pene 2,45. Det synes jeg er et bra singeltips. Vår innsats blir 100 kroner. Spillestopp klokken 0055.

Her er vårt singeltips onsdag 14. oktober:

Toronto FC - New York Red Bulls 2,35 - 3,05 - 2,45 B

Total odds: 2,45