SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Tottenham kan få på trynet igjen

Tottenham og Harry Kane tapte mot Leicester i ligaen for kort tid siden, og vi tror de kan gå på et nytt tap på bortebane onsdag kveld.

Tottenham og Harry Kane tapte mot Leicester i ligaen for kort tid siden, og vi tror de kan gå på et nytt tap på bortebane onsdag kveld. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Vi har fylt ut midtukekupongen for deg!

DEL

MidtukekupongenDet er en interessant midtukekupong denne uken. Det er omkamper i den engelske FA-cupen, i tillegg er det kamper fra cupen i Italia, Spania, Frankrike og Belgia. Det har også sneket seg inn en hengekampen fra italiensk Serie A mellom Sassuolo og Torino. Syv av kampene på kupongen spilles onsdag kveld. De øvrige kampene spilles torsdag.

Bonuspotten er nå på 2,9 millioner kroner for å være alene vinner på tolv rette til full tid. På pausetippingen er bonuspotten 250 000 kroner.

Innleveringsfrist onsdag klokken 1955.

Klikk her for å spille på midtukekupongen!

1. Liverpool – Exeter City H

Liverpool stilte med et U21-lag på bortebane mot League Two-laget Exeter. De klarte med nød og neppe 2–2. Nå kommer Exeter på besøk til Anfield. Det skasl være klasseforskjell på lagene, men Liverpool har et tøft kampprogram og mange skader. Bør bli en H!

2. Leicester City – Tottenham H(UB)

Omkamp i FA-cupen. Disse lagene møtes for tredje gang på ni dager. Den første kampen i FA-cupen endte 2–2 på White Hart Lane, men Leicester slo Spurs 1–0 på samme bane fire dager senere. Leicester har spilt uavgjort i fire av de fem siste kampene. Vrien match!

3. Celta Vigo – Atlético Madrid B

Spansk cup. Atlético Madrid er Spanias beste defensive lag. De har kun sluppet inn åtte mål på 20 kamper. De topper La Liga, to poeng foran Barcelona som har én kamp mindre spilt. Celta tapte 0–2 mot Atletico så sent som 10. januar. Atletico virker veldig gode!

4. Athletic Bilbao – Barcelona B

Reprise av cupfinalen sist sesong. Da vant Barcelona hele 3-1, men kampen ble spilt på Camp Nou. Athletico møtte Barcelona så sent som på søndag. Da tapte de hele 0–6 på Camp Nou, og jeg tror de taper igjen i cupen på hjemmebane. Soleklar borteseier!

5. Valencia – Las Palmas H

Spansk cup. Valencia har møtt laget fra Gran Canaria fem ganger siden 2000. Fasiten viser fire seire og én uavgjort Valencia har ennå ikke tapt hjemme på Mestaløla denne sesongen. De står med 3-7-0 og 16–9 i målforskjell. Las Palmas er elendig på bortebane.

6. Sevilla – Mirandes H

Sevilla viser hysterisk god form. De står med fire strake seire, og de har kun ett tap på de syv siste kampene. Mirandes fra Segunda Division slo ut Deportivo i forrige runde, men møter tøffere motstand i Sevilla. Andalucia-laget skal ta seg lett videre til neste runde!

7. Sassuolo – Torino  H(U)                          

Sassuolo er sammen med Napoli det eneste laget i Serie A som ikke har tapt på hjemmebane denne sesongen. De står med 4-4-0 på de åtte første kampene. Torino har ikke imponert på bortebane, så uavgjort er nok det beste de kan håpe på her, tror jeg.

8. Lazio – Juventus B(U)

Italiensk cup. Juvevirker helt ustoppelig i øyeblikket. De står med seks strake seire. Lazio på sin side har imponert med å slå Fiorentina og Inter på bortebane, men de har også spilt uavgjort mot antatt svakere lag som Bologna og Carpi. Ikke lett å bli klok på dem.

9. Marseille – Montpellier H

Fransk cup. Marseille røk ut av den franske ligacupen i forrige uke. I helgen tok de en sterk borteseier mot Caen (3-1). De slo også Caen i den forrige cuprunden, men måtte avgjøre kampen på straffespark. Gjestene viser svak form. De står med tre ligatap på rad.

10. Saint-Étienne – AC Ajaccio  H(U)

Fransk cup. Alexander Søderlund fikk en drømmedebut for St. Etienne i helgen, da han ble matchvinner mot Lyon. Ajaccio har elleve kamper på rad uten tap i ligaen, men de har ikke vunnet mot St. Etienne siden 2006. St. Etienne har tre seire på rad mot Korsika-laget.

11. Standard Liege – KRC Genk H(U)

Belgisk cup. Semifinale. Returmøte spilles 2. februar. Disse lagene er tabellnaboer i den belgiske toppserien. Begge lagene har 31 poeng. Standard har imidlertid vunnet de fire siste hjemmekampene mot Genk. De bør skaffe seg et godt utgangspunkt før returen.

12. KAA Gent – Club Brugge H(U)

Belgisk cup. Semifinale. Returmøte spilles 3. februar. Gent topper den belgiske ligaen og de er videre i Mesterligaen. Spørsmålet er hvordan de prioriterer denne cupen. De har vunnet de to siste hjemmekampen mot Club Brugge. Holder en knapp på hjemmelaget!

Klikk her for å spille på midtukekupongen!