SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Tottenham overbeviser

Vår tipper tror at Tottenham og Harry Kane suser videre mot en Mesterligaplass neste sesong.

Vår tipper tror at Tottenham og Harry Kane suser videre mot en Mesterligaplass neste sesong. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Sjekk hvordan vi skal få tolv rette på lørdagskupongen!

DEL

LørdagskupongenDet ble nedtur for Liverpool og Jürgen Klopp tirsdag, da Leicester var dødelig effektive og vant 2-0. Men hjemmekamp mot Sunderland skal være seier, for gjestene fra nordøst er ikke bare svake, de er også inne i et kampprogram som kan ta motet fra de fleste. Altså en rein H i kamp 1 på lørdagskupongen.

Tottenham er også en H hjemme mot Watford, og Middlesbrough skal gi nok en nesestyver til Blackburn.

Her er tabeller og resultater

Lykke til!

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

1. Liverpool - Sunderland  H

Liverpool hadde masse ball, men ble knust av Leicester og Jamie Vardys utrolige målteft på tirsdag. Jeg tror likevel dette er en grei H, Sunderland har bare ett poeng på de tre siste, og møter nå deprimerende tunge motstandere. Tapte for City sist, neste er United.

2. Tottenham - Watford  H

Tottenham overbeviser veldig om dagen. 3-0 borte over Norwich på tirsdag var bunnsolid, og med de tre poengene klatrer Spurs til 3. plass. Watford og Odion Ighalo er selvsagt skumle, men jeg stusser ikke på å sette en rein H.

3. Stoke - Everton  (H)B

Stoke ble rett og slett utspilt av et Manchester United som endelig strålte i midtuke-runden. Everton feide Newcastle av banen, og vant til slutt 3-0 mot et Newcastle som gjorde det meste feil. Når Everton de er gode, er de veldig gode. Men det er Stoke også!

4. Newcastle - West Bromwich  H(U)

Newcastle klarte ikke stå imot Everton, strengt tatt var 0-3 ganske fortjent, ikke minst når man opererer med noe sånt som Jamaal Lascelles på banen. Laget er meget ujevnt, ikke samspilt, og her øyner nok Tony Pulis sjansen til å stjele med seg noe!

5. Aston Villa - Norwich  U

Aston Villa så bra ut i 17 minutter mot West Ham sist. Da plasserte Jordan Ayew albuen i ansiktet på Cresswell, og ble sendt av. Med ti mann ble det tungt, men tungt er det også for Norwich om dagen. Villa har kun Agbonlahor tilgjengelig på topp, det stinker U!

6. Swansea - Crystal Palace  H(U)

Swansea mistet to poeng da West Bromwich utlignet på overtid tirsdag. Kjedelig, men ikke helt ufortjent. Crystal Palace er i skikkelig motvind, har tapt fem på rad i ligaen nå. Men det er en uberegnelig gjeng, så jeg gir dem en poengsjanse.

7. Burnley - Hull  U(B)

Hull overbeviser skikkelig om dagen, har etter tirsdagens seier over Fulham fire strake, med en målforskjell på 11-1. Men jeg vil likevel ikke anbefale å stole blindt på dem her, de er et jobbelag med god disiplin, men ikke fantastiske. Altså akkurat som Burnley.

8. Middlesbrough - Blackburn  H

Boro gjorde en særdeles viktig ting på Deadline Day, nemlig å hente den notoriske måltjuven Jordan Rhodes, nettopp fra lørdagens motstander Blackburn. «The Riversiders» ville nok vært ganske sjanseløse selv med Rhodes på laget, nå er det opp og avgjort.

9. Fulham - Derby  B

Fulham tapte 0-1 hjemme for Hull på tirsdag, og det ser virkelig ikke bra ut for den gamle toppserieklubben. Det blir ikke lettere her, for Derby har på ingen måte gitt opp opprykkshåpet. Og de har lag til å gi Hull og Middlesbrough kamp om de to første plassene.

10. Birmingham - Sheffield Wed  H(U)

Begge jager opprykkskvalik, begge på 47 poeng, ett bak siste plass som gir playoff. Har du lest tipsene mine før, vet du at jeg har Wednesday høyt oppe på listen over lag som aldri må stoles på. De har to uavgjorte nå, men Birmingham har fire seire på rad hjemme.

11. Queens Park Rangers - Ipswich  B

Jimmy Floyd Hassebaink har ikke fått skikkelig sving på QPR etter at han overtok før jul, det spilles altfor mye uavgjort. Her får de alvorlig motstand, Ipswich fikk toget på skinner i slutten av oktober, og har ikke sett seg tilbake. Er på playoff, der har de tenkt å bli.

12. Leeds - Nottingham Forest  U(HB)

Forest tapte for Watford i FA-cupen for to uker siden, men i serien har de ikke tapt på tolv kamper! Det betyr et ørlite håp om playoff, men det er fortsatt ni poeng opp. Leeds er tre poeng bak, de er ustabile, men begge disse lagene spiller veldig mye uavgjort.