SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Treffer vi på oddstipset for fjerde dag på rad?

Vår oddstipper tror at Fabinho og Monaco vinner kveldens kamp i Montpellier.

Vår oddstipper tror at Fabinho og Monaco vinner kveldens kamp i Montpellier. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Her er torsdagens oddstips!

DEL

OddstipsFor tredje dag på rad traff vi på hovedtipset vår. I går gikk Schalke 04 inn til 1,70 i odds. Vår innsats var 250 kroner. Nok en gang bommet vi på råtipsene våre.

Torsdagens oddsprogam byr blant annet på kamper fra spansk La Liga, italiensk Serie A og fransk Ligue 1. I tillegg er det blant annet ishockey fra Norge, Sverige og Finland.

Spillsenteret: - Jeg hadde aldri trodd dette skulle skje meg

Montpellier - Monaco B

Fransk, Ligue 1. Montpellier har fått en forferdelig start på sesongen og ligger som tabelljumbo i den franske toppdivisjonen. De har kun tatt ett poeng på de seks første kampene. Det kom mot nyopprykkede Troyes, da de spilte 0-0 på bortebane.

Hjemme på Stade de la Mosson har de gått på tre strake tap. I serieåpningen tapte de noe overraskende 0-2 mot Angers. Det var ikke like sjokkerende at de tapte 0-1 mot serieleder PSG, og i forrige hjemmekamp gikk de på et 1-2-nederlag mot Saint-Etienne.

Monaco, som har endt blant de tre beste lagene i Frankrike de to siste sesongene, har heller ikke fått noen god start på sesongen. Leonardo Jardims mannskap har tapt de to siste hjemmekampene mot henholdsvis PSG (0-3) og Lorient (2-3), men på bortebane har de tatt syv av ni mulige poeng så langt.

Laget fra det lille fyrstedømmet på den franske rivieraen ligger helt nede på tolvteplass før torsdagens kamp, men de kan klatre opp til niendeplass med tre poeng i Montpellier.

Det burde være mulig om man tar en kikk på statistikken i alle fall.

Monaco er ubeseiret i de siste 27 kampene mot Montpellier. Sist Montpellier slo Monaco var i 1994! Den gangen vant Montpellier 3-0 på bortebane.

Monaco har ikke tapt på de siste 15 bortekampene mot Montpellier, hvorav ti av kampene er vunnet. Fyrstedømmelaget har kun sluppet inn elleve mål på de 15 siste kampene på på Stade de la Mosson.

Montpelliers svake resultater i sesongstarten er et sjokk for klubben, som har havnet blant de ti beste lagene i Ligue 1 de tre siste årene.

Det er først og fremst fremover det svikter for vertene. De har gått målløse av banen i fire av seks kamper denne sesongen. De har riktignok scoret i de to siste kampene, men det har kun blitt to mål. Monaco har også skuffet offensivt. De har bare scoret seks mål hittil, men jeg tror det kan komme noen mål torsdag kveld.

Montpellier mangler en rekke spillere før kampen mot AS Monaco. Geoffrey Jourdren, Souleymane Camara, Morgan Sanson og Jamel Saihi er uaktuelle.

Monaco har også nøkkelspillere ute til denne kampen. Rony Lopes, Jérémy Toulalan, Nabil Dirar og Hélder Costa er sannsynligvis ute til denne kampen.

Leonardo Jardim fikk kritikk for hvordan han disponerte spillerne sine i forrige serierunde. Lemar (19 år), Lopes (19 år) og El Shaarawy (22 år) startet sammen på midtbanen, og det var en kombinasjon som fungerte dårlig.

Jeg vil tro at Jardim starter med et annet lag i denne kampen. Da kan de knuse Montpellier. De har spillere til å feie over bunnlaget. Jeg går for borteseier til 2,35 i odds. Vår innsats blir 250 kroner. Spillestopp klokken 1855.

Her er vårt singeltips torsdag 24. september:

Montpellier - Monaco 2,85 - 2,80 - 2,35 B

Total odds: 2,35