SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Udinese nedturen fortsetter i kveld

Vår oddstipper tror at motgangen fortsetter for Udinese og Antonio Di Natale i kveld.

Vår oddstipper tror at motgangen fortsetter for Udinese og Antonio Di Natale i kveld. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er tirsdagens singeltips!

DEL

OddstipsFin start på tippeuken. Hovedoddstipset vårt på Brann gikk inn til 3,10 i odds. Vår innsats var 100 kroner. De to øvrige anbefalingene våre gikk dessverre ikke inn.

Tirsdagens oddsprogram byr på en rekke godbiter. Det er blant annet engelske ligacupkamper med flere Premier League-lag involvert, og det er kamper fra italiensk Serie A og Serie B. Som ikke det er nok er det også kamper fra spansk La Liga og tysk Bundesliga. Det er også noe for hocekyfolket. Det er nemlig kamper fra en rekke ligaer blant annet fra Tsjekkia, Sverige og KHL.

Spillsenteret: - Jeg hadde aldri trodd dette skulle skje meg

Udinese - Milan B

Italiensk, Serie A.  Udinese har fått en forferdelig start på sesongen. Etter å ha sjokkåpnet med å vinne 1-0 på bortebane mot regjerende seriemestere Juventus i seriepremieren, har de tapt de tre siste kampene.

I forrige serierunde tapte de 1-2 på hjemmebane mot Empoli. Udinese ledet 1-0 etter de første 45 minuttene, men to mål i fleisen i andre omgang gjorde at de tapte kampen. Det var lagets andre hjemmekamp på rad de tapte med ett mål. De tapte også med ett mål mot Palermo (0-1).

Den største bekymringen er at Udinese ikke scorer mål. De har kun scoret ett mål på de tre siste kampene. striker De eneste to målene så langt denne sesongen har kommet fra angriperen Cyril Thereau og nysigneringen Duvan Zapata, men veteranspissen Antonio De Natale fortsatt er målløs.

Nå kommer AC Milan på besøk. Pussig nok har AC Milan vunnet begge hjemmekampene sine mot de samme motstanderne som Udinese har tapt for på Stadio Friuli.

AC Milan vant 2-1 mot Empoli og i forrige serierunde tapte de 2-3 mot Palermo. På bortebane står den falmede storheten fra Milano fortsatt uten poeng. De tapte 0-2 på bortebane i serieåpningen mot Fiorentina, og de tapte 0-1 mot byrival Inter på San Siro. Nå møter AC Milan en motstander de i nær historie har slitt med på bortebane.

The Rossoneri, som er kallenavnet til AC Milan i Italia, har alvorlige palner om å kjempe seg tilbake til toppen av italiensk fotball denne sesongen. I løpet av sommeren har Milano-laget hentet Carlos Bacca fra Sevilla, Alessio Romagnoli fra AS Roma og Luiz Adriano fra Shakhtar Donetsk.

Gjestene kommer til denne kampen etter en 3-2-seier over Palermo i en kamp hvor colombianeren Carlos Bacca storspilte og reddet tre poeng til Milan. Bacca scoret 20 mål for Sevilla sist sesong, og det virker som han har funnet seg vel til rette i Serie A allerede. Spissen har scoret tre mål på fire kamper så langt. Bacca blir en nøkkelspiller i denne kampen.

Udinese har nemlig vunnet fem av de siste syv kampene på mot AC Milan. Men: De viser elendig form på hjemmebane i øyeblikket. De har tapt de siste fem hjemmekampene sine i Serie A om man tar med kampene på tampen av fjorårsseongen i statistikken.

Midtbanespilleren Panagiotis Kone ble utvist i kampen mot Empoli, og han vil gå glipp av denne kampen. Cyril Thereau og veteranen Di Natale kjemper om den siste spissplassen siden Duvan Zapata ser ut til å ha sikret seg en plass i startoppstillingen. Guilherme, Silvan Widmer og Alexander Merkel mangler på grunn av skader.

Trolig Udinese-lagoppstilling: Karnezis – Wague, Danilo, Piris – Edenilson, Badu, Iturra, Fernandes, Adnan – Di Natale, Zapata

Ignazio Abate pådro seg en skade i kampen mot Palermo, og han vil trolig bli erstattet av Davide Calabria. Luca Antonelli, Andrea Bertolacci, Jeremy Menez og M’Baye Niang er fortsatt ute med skader.

AC Milan stillker sannsynligvis med denne startelleveren: Diego Lopez – Calabria, Zapata, Romagnoli, de Sciglio – Kucka, Montolivo, Bonaventura – Honda – Luiz Adriano, Bacca.

Udinese hadde sin dårligste sesong i Serie A noensinne i fjor. De havnet helt ned på 16.-plass, bare syv poeng over nedrykksstreken. Dert virker ikke som det skal bli bedre denne sesongen. The Zebrette, som Udinese kalles i Italia, har vært utrolig svake i kampene de har tapt, og jeg kan ikke skjønne annet enn at de vil måtte kjempe i bunnen av tabellen.

AC Milan skal tilbake til toppen. De har hentet dugelige forsterkninger, og da må de vinne kamper som denne. Jeg synes 2,15 i odds på bortelaget er et greit spill. Vår innsats blir 250 kroner.

Her er vårt singeltips tirsdag 22. september:

Udinese - Milan 2,90 - 3,05 - 2,15 B

Total odds: 2,15