SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

United har reist seg

Manager Louis van Gaal og Manchester United

Manager Louis van Gaal og Manchester United Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Vi har fylt ut midtukekupongen for deg!

DEL

MidtukekupongenDet er en usedvanlig innholdsrik midtukekupong denne uken. Det spilles kamper i alle de store ligaene i Europa, og kampene på midtukebongen er hentet fra engelsk Premier League, spansk La Liga og tysk Bundesliga.

Bonuspotten ble delt ut i helgen, og derfor er det kun 370 000 kroner i potten denne onsdagen. Pausepotten er nesten like stor. Den er på 330 000 kroner.

Innleveringsfrist for kupongen er torsdag klokken 1955.

Spillsenteret: Mangemillionær ble Lotto-millionær

Spillsenteret: – Kødder du, eller?

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Nederst i saken finner du spillforslag som kan leveres direkte på nett eller mobil

1. Liverpool - Manchester City U(H)

Reprise av ligacupfinalen. Da var stillingen 1-1 etter ordinær spilletid, og det er ikke usannsynlig at denne matchen også ender uavgjort. På de siste 18 oppgjørene mellom Liverpool og Manchester City har City kun vunnet fire ganger. City har ikke vunnet på Anfield siden 5. mars 2003! Statistikken sier HU!

2. Manchester United - Watford H

Det virker som United har våknet. De har tre seire på rad, og ligger nå bare tre poeng bak byrivalen Manchester City som innehar den viktige 4.-plassen. City har imidlertid én kamp mindre spilt. Det gjør det ekstra viktig for Old Trafford-laget å vinne her. United har vunnet de ti siste kampene mot Watford, og de er kjempefavoritter her.

3. West Ham United - Tottenham B(H)

Tottenham er i kjempeform. De står med seks seire på rad og har klatret opp til 2.-plass. West Ham er vanskelige å bli kloke på. De kan vinne mot topplag og tape mot bunnlag. Bare ett av de siste 13 oppgjørene mellom disse på Upton Park har endt uavgjort. Tottenham vet at de vil innta tabelltoppen med seier. Det gir motivasjon. Jeg har mest tro på bortelaget, men  tar med en frekk H.

4. Arsenal - Swansea City H

2-3-tapet mot United sist gjør at Arsenal har begynt å sakke akterut i kampen om ligagullet. De ligger fem poeng bak Leicester og tre poeng bak Tottenham. Nå møter de et desperat Swansea-lag som kjemper for å overleve. Arsenal har ikke råd til å tape denne.

5. Stoke City - Newcastle United H(U)

Stoke har slått bunnlagene Villa og Bournemouth i de to siste kampene. Newcastle ligger også i nedrykkssonen, men de har vist tegn til bedring. De tapte stort mot Chelsea, men de kan overraske på Britannia selv om Stoke har hatt et godt tak på dem hjemme.

6. Levante - Real Madrid B

Real Madrid fikk seg en kilevink mot byrivalen Atletico. De kommer til å slå nådeløst tilbake, og Levante kommer til å få svi for det. Real har vunnet de åtte siste kampene mot Valencia-laget. I de fire siste kampene har ikke Levante klart å score en gang. Klar B!

7. Malaga - Valencia H(B)

Malaga har vært gode på La Rosaleda. De har vunnet mot Atetico Madrid og Celta Vigo, og de spilte 1-1 mot Real Madrid i sist hjemmekamp. Valencia gikk på en smell hjemme mot Bilbao på søndag, men de er kapable til å ta poeng på solkysten. Vanskelig kamp!

8. Celta Vigo - Villarreal  H(UB)

Celta er på gang igjen. De har vunnet de to siste kampene, men får en tøff oppgave mot et Villarreal-lag somn er i dytten. De er videre i Europaligaen etter å ha slått ut Napoli og ligger oppe på fjerdeplass i ligaen. De er ubeseiret i de siste fire borte mot Celta.

9. Athletic Bilbao - Deportivo H(U)

Athletic har funnet formen. De slo ut Marseille i Europaligaen, og nå har de også begynt å vinne i ligaen. De slo Valencia borte sist. Det er aldri lett å møte Bilbao hjemme i Baskerland. Deportivo tar like mye poeng hjemme og borte, men spiller mye uavgjort  borte. 

10. Sevilla - SD Eibar H

Eibar var den store positive overraskelsen i første halvdel av sesongen, men etter fem tap på de seks siste kampene har de falt ned til 8.-plass. Sevilla var ubeseiret i syv kamper på rad før de tapte mot Barca sist. Sevilla er sterke hjemme. Står med 11-0-2. Bør vinne her!

11. Leverkusen - Werder Bremen  H

Leverkusen ligger på sjetteplass, men har to strake tap. De trenger en seier her for å være med å kjempe om en Mesterligaplass neste sesong. Werder er bedre borte enn hjemme, men er inne i en tung periode. De har kun én seier på de elleve siste kampene.  Bør bli H!

12. Schalke 04 - Hamburger SV U

To lag som har slitt med å avgjøre kamper de siste ukene. Schalke har to uavgjorte på rad, og Hamburger SV har spilt uavgjort i tre av de fire siste oppgjørene sine i Bundesliga.  De to siste oppgjørene i Gelsenkirschen har også endt uavgjort. Ja, da må dette bli uavgjort!