SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

United kjører over Boro

Vår tipper tror at ManChester United og Anthony Martial vinner enkelt mot Boro hjemme på Old Trafford.

Vår tipper tror at ManChester United og Anthony Martial vinner enkelt mot Boro hjemme på Old Trafford. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Vi har fylt ut midtukekupongen for deg!

DEL

MidtukekupongenMidtukekupongen denne uken består av kamper fra den engelske ligacupen, italiensk Serie A og en kamp fra skotsk Premier League.

Bonuspotten ble delt på 19 dyktige spillere lørdag. De vant dermed 255 645 kroner hver. Nå er bonuspotten 420 000 kroner. Den går til en eventuell alenevinner.

Innleveringsfrist onsdag klokken 2040!

1. Manchester United - Middlesbrough H

Ligacup. United har kun ett tap på de siste syv kampene. Van Gaal vil nok hvile noen av de største stjernene i ligacupen, men de har likevel en tropp som skal være god nok til å slå ut Boro. M'boro har ikke vunnet mot United på de siste ti kampene. Bør bli hjemmeseier!

2. Liverpool - Bounemouth H(UB)

Ligacup. Liverpool har møtt Bournemouth tre ganger, og de har vunnet alle tre kampene. Men Anfield-laget er ikke til å stole på for tiden. De har spilt uavgjort i de fem siste kampene. De har ledet i tre av dem, men ikke klart å beholde ledelsen. Jürgen Klopp vil helt sikkert spare de største stjernene. Dette blir en jevn kamp.

3. Manchester City - Crystal Palace H(U)

Ligacup. City har vunnet fire av de fem siste kampene mot Palace, og de bør vinne på hjemmebane mot London-laget. City sliter med en langskadeliste og et tøft kampprogram. Det spørs hvordan de prioriterer denne. Palace er ustabile på bortebane.

4. Southampton - Aston Villa H(U)

Ligacup. Southampton viser flott form. De har kun ett tap på de syv siste kampene.  Villa viser motsatt form. De har tapt seks av de syv siste kampene, og etter helgens 1-2-nederlag mot Swansea fikk Sherwood fyken.  De klarer neppe å snu skuten til denne kampen.

5. Hearts - Celtic B

Skotsk, Premier League. Toppoppgjør. Edinburgh mot Glasgow. Hearts rykket opp før denne sesongen, og de ligger på tredjeplass. Celtic topper tabellen, seks poeng foran Kniksens gamle klubb. Ronny Deilas menn har ikke råd til å tape denne kampen.

6. Hellas Verona - Fiorentina B(U)

Italiensk, Serie A. To lag som er ute av form.  Hellas Verona har etter ni serierunder ennå ikke vunnet i Serie A. Fiorentina ledet Serie A, men tre tap på rappen har skjøvet dem ned til tredjeplass. Firenze-gjestene skal være det beste laget, men utelukker ikke en U her.

7. Roma - Udinese H

Italiensk, Serie A. Roma er ubeseiret på hjemmebane denne sesongen. De står med 3-1-0 og 12-5 i målforskjell. Gjestene er litt utypisk bedre borte enn hjemme., men de har ikke møtt all verdens motstand. Roma har vunnet de fire siste møtene mellom lagene.  Ren H!

8. Sassuolo - Juventus B(U)

Italiensk, Serie A. Vertene er ubeseiret på sine fire hjemmekamper. De har blant annet slått Napoli på Mapei stadium. Juve har hatt en svak start på sesongen, og de ligger helt nede på tolvteplass. Juve har aldri tapt mot Sassuolo, men de spilte 1-1 her sist sesong.

9. Napoli - Palermo H

Italiensk, Serie A. Napoli er i knallform. De står med seks strake seire i alle turneringer, og søritalienerne er sterke hjemme på Stadio San Paolo. Palermo er litt uberegnelige. De står med to seire og to tap på bortebane hittil, men de har trøbbel borte mot toppklubbene. Soleklar H!

10. Torino - Genoa H

Italiensk, Serie A. Etter en god start på sesongen, er Torino inne i en svak periode. De har kun én seier på de fem siste kampene, men på hjemmebane har de ikke tapt denne sesongen. Genoa er ligaens nest svakeste bortelag. De har ennå ikke vunnet borte. De vil overraske stort om de tar poeng i Fiat-byen.

11. Atlanta - Lazio U(B)

Italiensk, Serie A. Atalanta er et farlig hjemmelag. De er ubeseiret på hjemmebane. I Bergamo står de med tre seire og én uavgjort så langt denne sesongen. Nå får de besøk av et Lazio-lag som har vært elendige på bortebane. De har tapt tre av fire bortekamper, men de må begynne å ta poeng på bortebane om de skal heneg med i toppen. Denne kan bli jevn!

12. AC Milan - ChievoVerona H

Italiensk, Serie A. Det er aldri lett å komme til San Siro. Det viser også statistikken til AC Milan. De har tre seire og kun ett tap på hjemmebane hittil denne sesongen. Chievo er et brukbart bortelag. De har står med 1-2-1 på fremmed gress så langt denne sesongen. De har blant annet spilt uavgjort mot Juve i Torino! Milan har forsterket laget offensivt denne sesongen, og de skal ikke tapte hjemme for Chievo. Bør være en grei H.