SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

United-vrakgods senker Hoffenheim

Vår oddstipper satser penegen på Bayer Leverkusen og Javier Hernandez i lørdagens kamp mot tabelljumbo Hoffenheim.

Vår oddstipper satser penegen på Bayer Leverkusen og Javier Hernandez i lørdagens kamp mot tabelljumbo Hoffenheim. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er lørdagens singeltips

DEL

Oddstipslørdagens oddsprogram  er Bundesliga tilbake etter vinterpausen. Dermed er det full fart i alle de store ligaene i Europa. Det er likevel fortsatt kampene fra England og Skottland som dominerer oddsprogrammet denne lørdagen.

Lørdagskupongen: Enkelt for United

Klikk her for å spille Lotto!

TSG Hoffenheim - Bayer Leverkusen B

Tysk, Bundesliga. For Hoffenheim kom vinterpausen på et beleilig tidspunkt. Første halvdel av sesongen har vært elendig for Hoffenheim.

De ligger på sisteplass med kun 13 poeng på de første 17 kampene. De har kun vunnet to kamper så langt denne sesongen. Hele åtte av de første 17 kampene har endt med tap.

Hoffenheim må begynne å vinne kamper om de skal unngå nedrykk, men Hoffenheim-fansen har ingen grunn til å være optimistisk før lørdagens kamp. De har nemliug tapt 13 av 15 kamper mot Leverkusen.

Leverusen avsluttet første halvdel av sesongen med to seire på rappen. De har 27 poeng på 17 kamper, og ligger før helgens serierunde på femteplass. De er kun to poeng bak M'gladbach som innehar den viktige fjerdeplassen.

Trener Roger Schmidt har en oppgave foran seg, og det er å lede Leverkusen inn blant de fire beste lagene i Bundesliga. Med de finansielle musklene denne klubben har, så vil det være en stor skuffelse for klubben om de ikke klarer å kvalifisere seg for Mesterligaen.

Dersom de skal klare det, så må de vinne mot lag som Hoffenheim. Og det tror jeg de gjør. 

Hovedgrunnen til at jeg har troen på Leverkusen heter Javier Hernandez. Den mexikanske landslagsspissen, som van Gaal ikke ville ha på Old Trafford, har scoret ti mål på åtte kamper for Leverkusen. Nå er han aktuelle for flere klubber i Premier League, blant annet Arsenal har vist interesse for den tidligere Manchester United-angriperen.

Hoffenheim er ikke gode nok til å stelle i stand trøbbel for Leverkusen. Jeg tror Leverkusen reiser fra Hoffenheim med en grei seier. 

Det gjør at jeg er villig til å kline til med 250 kroner i innsats på Leverkusen-seier. Spillestopp klokken 1525. Spill på Leverkusen her!

Her er vårt singeltips lørdag 23. januar:

TSG 1899 Hoffenheim - Bayer 04 Leverkusen 3,80 - 3,35 - 1,70 B

Total odds: 1,70