SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Uruguay får trøbbel i natt

Den tidligere Brann-spilleren Rodolph Austin og Jamaica tapte 0-1 mot Edison Cavani og Uruguay i åpningskampen i Copa America. Nå skal Uruguay møte gruppefavoritt Argentina. Foto: Reuters

Den tidligere Brann-spilleren Rodolph Austin og Jamaica tapte 0-1 mot Edison Cavani og Uruguay i åpningskampen i Copa America. Nå skal Uruguay møte gruppefavoritt Argentina. Foto: Reuters

Artikkelen er over 2 år gammel

Her er tirsdagens singeltips!

DEL

Tirsdagens oddsprogram starter med dueller fra ATP-turenringen i tennis i Halle og fra Sveits Rundt på syekkl. Deretter er det Norway Chess, og fotballkamper fra blant annet Finland, Copa America og fotball-VM for kvinner.

Spillsenteret: Vinn reisegavekort for 10 000 kroner

Argentina - Uruguay H

Copa America, gruppe B. De to mest suksessrike lagene i Copa America-historien møtes natt til onsdag. Argentina og Uruguay har vunnet til sammen 29 Copa America-titler.

Alle forventet at Argentina skulle vinne åpningskampen mot Paraguay, og til pause ledet Argentina oppskriftsmessig 2-0 etter scoringer av Aguero og Messi. 

Da bestemte elleve paraguay-spillere seg for at nok var nok. Paraguay scoret to ganger i annen omgang, og kampen endte 2-2. Det betyr at storfavoritten ikke topper gruppen. Det er isteden Uruguay som leder gruppe B etter at de slo Jamaica 1-0.

Uruguay viser fin form. De står med fire strake seire. De slo Guatamala hele 5-1 i en privatlandskamp før Copa America. De har også slått Marokko (1-0) og Chile (2-1).

Uruguay slet med å score mer enn ett mål mot Jamaica, og nettopp problemene deres foran mål gir grunn til bekymring.

Argentina har derimot spillere som vet hvor målet står. De har scoret to mål eller mer i de fire siste kampene.

De har i det hele tatt et veldig sterkt lag. Sergio Romero står i mål, mens Javier Mascherano og Angel di María spiller på midtbanen. Lionel Messi, Sergio Aguero og Carlos Tevez leder angrepet mot Uruguay.

Uruguays stjerneangripere, Luis Suarez,spiller ikke i denne turneringen på grunn av biteepisoden i Brasil-VM. Men de har offensive kvalitetsspillere i massevis. Cavani og Rolan er begge typer som kan lage trøbbel for Argentina.

Fernando Muslera står i mål, og foran seg har han et solid forsvar med spillere som Maxi Pereira og kaptein Diego Godan. Uruguay har et godt forsvar, men i denne kampen får de virkelig testet ut hvor godt det er. Nå møter et av verdens beste angrep.

Dette kommer til å bli en tett og jevn kamp. Det er ingen av disse lagene som vil risikere å tape. Men: Denne kampen må Argentina vinne. De har kun ett poeng, dermed ligger de på annenplass sammen med Paraguay. Jamaica ligger på sisteplass i gruppen med null poeng.

Argentina har ikke råd til å miste flere poeng etter den svake starten. Argentina har mer enn nok offensive krefter i laget til å vbinne denne matchen. Jeg tror Messi, Tevez og Aguero våkner her, og sørger for seier til storfavoritten.

Argentina-seier gir 1.60 i odds. Vi bruker dette som singeltips i dag og klinker til med 250 kroner i innsats. Spillestopp er klokken 0125.

Her er vårt singeltips tirsdag 16. juni:

Argentina - Uruguay 1,60 - 3,50 - 4,45 H

Total odds: 1.60